BEN YENİ SAYILIRIM O YÜZDEN HİTAPLARDA ZORLANIYORUM HİTAP ETMEDİĞİM ZAMANDA SAMİMİYETSİZ DAVRANMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KEŞKE BUNU Bİ ÖĞRENSEM BEN 23 YAŞINDAYIM ALLAH TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ SİZİN İÇİN HAYIRLI KILSIN AMİN ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET
SELAMÜNALEYKÜM
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hiç öle issetme bende dün girdim sitey henmen herkes bana destek oldu canım kardeşim inankı burdaki insanlar çok iyi kalpli allah seninde benimde tüm din kardeşlerimizin dualarını kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
insan yeni girince çekinio ama insanların yakınlığı insanı rahatlatır kendi gönlünü rahat tutu yanındayız
canım, ben de buraya ilk girdiğim saatten itibaren attım o çekingenliği çünkü herkes o kadar içten ki çekineceğim bişey olmadığını düşündüm insan ailesinden kardeşlerinden çekinmiyor değil mi? hepimiz kardeşiz 40 yıllık arkadaşlarımız yapmaz burada yapılan iyilikleri bize. sen içindne geldiği davran...Allah herkesin duasını kabul etsin ve birlik versin bizlere...
nurcan hoşgeldin aramıza
SEVGİLİ KARDESİM HOŞ GELDİN ARAMIZA
(REYHAN 34)18 yıl önce gönderildi # -
nurcan kardeşim hoşgeldin.dualarla geldin.rabbim yardımcın olsun inşallah
HOŞ GELDİN GÜĞZELKARDEŞİM .
yıldız kardeşim seni tanıyormuyum acaba
siteden mi yoksa başka bir yerdenmi anlıyamadım.hangi ildensiniz
hoşgeldin aramıza.allah dualarının bereketini üstümüze versin amin
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ALLAH SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN SENİ MUTLU KILSIN
ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN
KARDEŞİM BENDE HİTAPTA ZORLANDIM BELKİ BAŞTA AMA İNAN BURDA KARDEŞLERİM OKADAR SAMİMİ VE İÇTENKİ KALPLARİNİN GÜZELLİĞİ YAZILARINA DA YANSIYOR BEN ÇOK SEVDİM BU ORTAMI HAKİKATEN BİR AİLE GİBİ BİRBİRİMİZE DESTEK VERİYORUZ RABBİM GÖNLÜNDEN NE GEÇİYORSA HAYIRLISIYLA TEZ VAKİTTE VERSİN AMİN.AMİN. AMİN.
Hos geldin burada cok güzel doslar var, dua ediyor dua aliyorsu n yapilan dualara amin desen bir Selam versen bile güzel peygamber efendimiz aranizda selami yayin demis selam ve dua
bende yeniydim ama yeniyim demedim,kimse bana hoşgeldin demedi BEN KENDİM HOŞBULDUM!!!
Sende hos geldin aysena kardes ne de güzel yazmissin hos buldum diye Allah hepimizi hosnut etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.