ben dün kötü bişey yaptım.zararı sadece bana dokunan bişey ama.ne olduğunu yazmak istemiyorum ve çok pişman oldum.gece rüyamda ise peygamber efendimizi gördüm ayan ayan.bi toplantı yapıyordu bir takım erkeklerle beraber.bende toplantı yapılan evde idim.toplantı bittikten sonra odadan çıkıyordu o anda gördüm.evde onun evi imiş ve ben de onun ailesinden biriymişim yani ev benimde evimmiş.ve çok şaşırdım.böyle kötü bişeyden sonra neden görmüş olabilirim onu.allahım bana yardım et yarabbim.
çok kötü bişey yaptım ve pişmanım
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
hayırdır inşallah leylakcım Allah hayırlar versin. Peygamber Efendimizi gördüm diyince içim ürperdi Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed.
19 yıl önce gönderildi # -
HER İNSANA NASİP OLMAZ HABİBİ GÖRMEK
RABBİM SENİ BELKİ UYARDI SEN FARKINDA OLMADAN19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLARA VESİLE ETSİN DUANI LEYLAKÇIM
yanlış yorum yapmak istemiyorum rüyayla
ilgili hayırlara vesile olur inşallah ama çok güzel bir rüya görmüşsün kardeşim19 yıl önce gönderildi # -
tövbe et allah eminimki seni affeder canım kardeşim
hayırdır inşallah ne mutlu sana habibi rüyada görmek allahım bizim rüyalarımızdada göstersin inşallah
sevgili leylak öncelikle sevgilerimle beni bir abla olarak görmeni temenni ederek sana bu msj yazıyorum
gördüğün rüya çok güzel Allah hayırlara çıkarsın
ama yanlış bir şey yaptığımızda bunu bilen sadece ve sadece Allah-ü teala olmalıdır
çünkü eğer biz yaptığımız yanlışları anlatırsak bunu şahitlendirmiş oluruz oysa bu sadece Allah ve kul arasında kalırsa belki rahmeti gazabını kat kat aşan Rabbimiz bizim hatamızı affedecektir biz bunu şahitlendirirsek kendi rızamızla cezamıza yürürüz
birde toplum içinde bu insanın itibarını sarsıcı bir duruma sebebiyet verebilir mesela "bak kendisi namazını kazaya bırakıyor ama bize öğüt veriyor" gibi hafife alınma söz konusu olabilir
diğer bir konu tövbe meselesi sanıyorum ki çok can-ı gönülden tövbe etmişsin böyle tövbe insanın günahından arındırdığı gibi rütbe kazanmasına da vesile olabilir
bir saliha kimseye şeytan musallat olmuş bir gün sabah namazını kaçırmasına sebep olmuş o zat o sabah kalkmış bakmış ki güneş doğmuş çok çok ağlayıp tövbe etmiş ertesi sabah şeytan gelmiş bu zatı sabah namazına kaldırmış zat çok şaşırıp sebebini sorduğunda Allah-ü Teala'nın o zata tövbe ve pişmanlığı sayesinde verdiği ecrin büyüklüğünden mahrum kalıp sadece sabah namazı sevabı alması için uyandırdığını söylemiş
Rabbimiz bizim dua ve tövbelerimize aslında her halimize annenin bebeğine olan sevgi ve şefkatinden daha merhametlidir
seni gücendirmediğimi umuyorum amacım sadece seninle paylaşımda bulunmak ve senin ahiret saadetine belki katkımın olmsıdır
hakkını helal et Allah güzel rüyalarını gerçeğe dönüştürsün inşallah
Allah'a emanet ol19 yıl önce gönderildi # -
yo hayır gücenmedim.aksine çok uzun zamandır kapamda yer alan bi kuşkuyu aydınlattın sağol
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.