Nurgül kardeşim dünküleri okudum ben bugünde okuyacağım şimdilik 1 tane diyeyim ama belki daha çok okurum. haber veririm ben.
41 yasin okutmak istiyorum ne yapmalıyım
(63 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sedefim allah razı olsun canım kardeşim çok teşekkür ederim 1 tane yine sen alınca 24 tane kalıyor ne olur helal et hakkını
18 yıl önce gönderildi # -
Senden Allah razı olsun Hakkım varsa helal olsun İnşallah kabul olur dualarımız ve dilediğin şey gerçekleşir.amin.
bu arada Abla diye mi hitap etmeliyim yaşın kaçtı?18 yıl önce gönderildi # -
sedefçim 29 yaşındayım sen nasıl istersen öyle söyle ister abla de ister nurgül de ama sen benim sedefimsin bede bunu biliyorum gülüm
canım ablacım çok sağol Allah dileğini kabul etsin.
NURGÜL ABLACIM BEN Bİ TANİ DAHA ALIYORUM BİTİRİNCE YİNE ALMAYA ÇALIŞIRIM ALLAHIM DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
ben 1 tane daha okudum az önce Allah kabul etsin inşallah Nugül ablacım!
gizemcim canım allah razı olsun ben sizin hakkınızı nasıl ödüyecem canım benim 23 tane kaldı sedefim ablam birde sen bakarmısın güzelim yanlışmı sayıyorum seni yoruyorum ama benim ev karma karışık hatlarda geliyor gidiyor
1 sedefime ayetel kursi hediyem
1 gizemime ayetel kursu hediyem allah razı olsun sizden 1 tanede dua dostlarıma ayetel kursi hediyem kabul edin lutfen18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun abla Ayetel kürsi okumuşsun, gece ben çıktım da netten. biraz canım sıkılmıştı dua ettim, ve dua dostlarımın dualarına da ihtiyaç duydum sonra dedim ki ama etmişlerdir veya ediyorlardır...içim rahatladı...Allah kabul etsin
5 nur
5 fatma abla
3 ben (toplamda)
2 gizem(toplamda)
2 betül abla
1 behram abla.
toplam 18
kalan...23 Doğru hesaplamışsın...18 yıl önce gönderildi # -
1 TANEDE BEN ALAYIM
22 kaldı Allah razı olsun Merlin.
sedefim canım benim bak bu gün canın sıkkın venim formum öksüz kalmış sedefim 2 tanede annem okumuş canım
1.ADET KADİR BABADAN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
allah razı olsun kadir babam sizden 1 ayetel kursi hediyem size
ablacım şimdi iyiyim sizlerin sayesinde moralim düzeldi.durum da düzelir inşallah. ancak kardeş, anne baba bir insanın kahrını çeker siz de öyle benim kahrımı çekiyosunuz. içten bana yardım ediyosunuz Allah razı olsun...2 adet bu akşam için alıyorum.
17 kalıyor sanırım...
evinizde hayırlı olsun boya işleri falan varmış ve kolay gelsin...18 yıl önce gönderildi # -
canımsın benim güzelim allah razı olsun senden ablam
3 de ben alayım
Abla okudum ben, Allah razı olsun Nur kardeşim de 3 almış...
geriye kalan: 14 iyi az kalmış Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
allahım hepinizden razı olsun ne dileğiniz varsa kabul etsin allah çaresi olmayan hastalıklardan kazalardan belalardan afetlerden korusun
sedefim gülüm çok yordum sizi ben okuyamıyorumya öyle mahcubumki öyle utanıyorumki anlatamam nur helal et hakkını diğer arkadaşlar sizde helal edin hakkınızı18 yıl önce gönderildi # -
4 aldım 10 kaldı
canım ablam allah razı olsun helal et hakkını
Hakkım yok ki abla varsa bile en ufak zerresine kadar buradaki herkese helal olsun. inşallah bu akşam da okurum Allah kısmet etsin de.
nur
fatma abla
behram sedef
betül abla
gizem
sedef
merlin
kadir baba
nur
allah razı olsun allah hakkınızı helal edin 11 adet kaldı annem yine alıcak
kalan 11 adet18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden de razı olsun Nurgül.
1 adet daha okuyabilirim inşaallah.
kalan 10 adet.
betül ablacım allah razı olsun 1 ayetel kursi hediyem size eşinize ve yuvanıza kabul edin lütfen
ABLAM NE DEMEK HAKKIM VARSA SON DAMLASINA KADAR HELAL OLSUN Bİ KAÇ GÜN SONRA KALIRSA YİNE OKURUM :)
sağol gizemim bu kadarda olduya çok şükür binlerce şükür güzel kardeşim benim gülüm benim allah razı olsun sizden
NE DEMEK ABLACIM BİZ ONU BİTİRECEĞİZ SEN NİYET EDERSİNDE BEN YARDIM ETMEM Mİ HERKESE EDERİM ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH NE ADADIYSAN NE DİLEDİYSEN OLSUN İNŞALLAH
Nurgül abla tam olarak kaç kaldı fatma abla alınca 10 kalıyor yanlış mı hesaplandı yoksa..eğer kısmet olursa akşam ben de okurum yazarım buraya sayısını...
sedefim betül ablada aldı birtane tam 10 adet kaldı gülüm çok yordum ama senide
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.