Nimet Teyzeniz size 10 adet ayetel kürsi okuyacak şimdi sağlığınız için.
Geleceğiniz için.
Minik meleklerim ikinizide çok seviyorum. Tatlı yanaklarınızdan öperim Güzel küçük delikanlılarım benim.
Zehracım ve Filizcim sizleride öptüm.
İkinize de 6 AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM VE ŞİMDİ BAŞLIYORUN.
Allaha emanet olun.
Çocuklarınızın manevi teyzesi.
KUTALP ve BATUHAN OĞLUMA
(18 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
abla Ahmet ilber de rahatsız onu da unutmayalım.
18 yıl önce gönderildi # -
Sedefim
Bilmiyordum ablacım.
Onun nesi var yada onunla ilgili başlığı verirmisin.
Birde Sedefim kaç yaşındasın evlimisin?
Allah razı olsun hatırlattın bana.18 yıl önce gönderildi # -
Senden de razı olsun abla, 24 yaşındayım nişanlıyım ablacım, başlığı arayacağım. 5 aylık annesi geçen yazmıştı buraya, gelişmesi durmuş annesininde üzüntüden sütü azalmış beslenemiyor sanırım Allah bu yavruların şifasını versin inşallah.
http://mucize.net/forum/topic/1201?replies=25 burda abla.Allah senden razı olsun
bendende 21 ayetelkürsi nimet teyzesi,batuhan ve kutalpa ayrıca bugün filiz kardeşim için 70 tane daha okumuştum Allah kabul etsin inşallah.
Allah ahmet ilber için ve tüm yavrular için ettiğiniz duaları kabul etsin ben de sizler için dua ediyorum ben ahmet ilberin annesi aslında adım serap talha behram büyük oğlumun adı birde ortanca var berke inan ahmet en küçüğü
hepinizi kucaklıyorum
Serapcığım Sedefimin sayesine öğrendim.
Elimden geldiğince siteyi takip etmeye özelliklede hasta olan ve hastası olanları takip etmeye çalışıyorum.
Ahmetim gözümden kaçmış
Bir anne olarak evladının sağlığı herşeyin üstündedir bilirim.
Allah tez zamanda tedavi nasip etsin.
Nerde oturuyorsun ?
İstanbul ?
Üniversite hastanelerine götürmen lazım dedim.
Ahmet için 10 adet ayetel küri şifa niyetine
Allaha emanet olsun.
Sende canım allaha emanet ol Allah şifa kapıları açsın.18 yıl önce gönderildi # -
lüleburgaz canım benim eşim de doktor abarttığımı söylüyor sabır diyor ama gel sen bana sor bu ay belli olacak ona göre iste götüreceğiz inşeallah düzelir
Serapcığım benim kızımda bazı özel nedenlerden etkilenip 6 aylıkken birden gelişmesi durmuştu.
Hatta Dr şaşırmış çok iyi gelişen bir bebek ne oldu böyle evde bir durummu var diyince ben çok şaşırmıştım .
Küçücük bebek nerden alasın diye ama anlarmış???
Hemen panik olma canım.
Şütünün gelmesi içnde bildiğimiz çöre oyu varya.
onu çekilmiş olara al ve sabahları aç karnına 1 çay kaşığı su le yut yada 4 kaşık kadar yoğurda kat ye
iyi geliyormuş.
Allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SENDE ALLAHA EMANET OL
nimet teyzesi benim ikiz meleklerimede dua edermisin şu anda çok keyifsizler hele fatma cernim yürümeyi unuttu biriside ayşe berre ellerinden öperlerallaha emanet ol canım kardeşim
Hastalığın Allah'ın izniyle sıhhate dönüşmesi
Hz.Hızır aleyhisselamdan nakledildiğine göre bir kimse bir hastanın hatırını sormaya gittiğinde şifa niyetine :
112 kere "Allahümme ente'l-melikü'l-hakku'llezi lâ ilâhe illâ ente yâ Allah ve Selâmü ya Kâfi"
3 kere de "Yâ Şifae'l Kulûb" dese o hastanın hastalığı Allah'ın izniyle sıhhate dönüşür.
"Yâ Selâm" Her kim bu ismi 161 kere hasta üzerine okusa o hasta sihhat bulur. (7)18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TÜM HASTA KULLARINA ŞİFA VERSİN İNŞ
Nimet ablacım Allah razı olsun senden...
Ya Şafi Ya Şafi18 yıl önce gönderildi # -
benden de meleklerimize ve bütün hastalarımıza
5 kevser suresi şifa olur inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah tüm evladalarımıza şifa versin. Allah kabul ederse Hastalarımıza İnsan suresinin son 5 ayetini 3 kere okuyorum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.