sağol ablacım allah razı olsun
dualara hala coook ihtiyacı var adıda hanım tutal dır niyette edersin
sağol ablacım allah razı olsun
dualara hala coook ihtiyacı var adıda hanım tutal dır niyette edersin
çok üzüldüm babaannem ölünce bile ağlamadım ama şimdi ağlıyourm Allah rahmet eylesin inşallah.okuycam ruhu için.
BAŞIN SAOLSUN KARDEŞ... ALLAH RAHMET EYLESİN...MEKANI CENNET OLSUN...SANADA SABIR İHSAN EYLESİN, DAYANMA GÜCÜ VERSİN RABBİM.. AMİN... ANNEN İÇİN 1FATİHA 3İHLAS VE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM... RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH...
MURATIM ANNECİĞİN İÇİN 1 YASİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN ALLAH SABIR VERSİN ABLACIM SANA ÇOK ÜZGÜNÜM GÜN BOYUNCA AKLIMDAN ÇIKMADIN 5 AYETEL KURSİDE SANA VE AİLENE SABIR GÜÇ VERSİN DİYE
hepinizden allah razı olsun dua edenlerden etmeyenlerden düşünenlerden düşünmeyenlerden annemiz işte üzülmek elde avucta değil ama allah herşeyin hayırlısını nasip eder
Cuma günü yedisi var gelmek isteyen herkes gelebilir istanbulda oturup gelmek isteyen varsa gelebilir başızla beraber ....
benim tel:0535 254 13 39
kardeşim başın sağolsun
anneciğinin mekanı cennet olsun bu akşam inşaallah yasin göndereceğim anneye...
başın sağolsun kardeşim, şimdi gördüm ben de. rabbim mekanını cennet eylesin, meleklerini yoldaş eylesin inşallah. sana da sabır versin kardeşim.
ÜZÜNTÜLERİMİ BİLDİRMEK İSTERİM...
BAŞINIZ SAĞ OLSUN KARDEŞİM.ANNECİĞİNİZİN MEKANI CENNET OLSUN
RABBİM NURLAR İÇİNDE IŞIKLAR İÇİNDE YATIRSIN.
ANNECİĞİNİZ İÇİN FATİHA OKUDUM.
BİRDE TEBAREKE OKUYACAĞIM İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞİM.
Başın sağolsun kardeşim. Rabbim annenin günahlarını affetsin ona rahmet ve merhametiyle muamele etsin. Mekanı cennet bahçelerinden bir bahçe olur inşallah. AMİN AMİN AMİN.
3 ihlas 1 fatiha okudum.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.