annem komada ne olur dua edin anneme olur mu mucizelere kalmış .. diyorlar.. ne olur bugunde annem içinde dua edin ...
Selametle...
annem komada ne olur dua edin anneme olur mu mucizelere kalmış .. diyorlar.. ne olur bugunde annem içinde dua edin ...
Selametle...
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET . ....................
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
RABBİM ACELETEN SİFALAR VERSİN AMİN
Allah onu başımızdan eksik etmesin :( bir tek o kaldı hayatımda :( onuda almasın O yüce Rabbim
YA ŞAFİ YA VAFİ YA KAFİ
Allah'ım herşeyi kuşatan rahmetinle acil şifalar nasip et teyzemize...
Allah sizlere de güç kuvvet versin kardeşim
ALLAHIM ONU SİZE BAĞIŞLASIN..
Rabbim yüreğinize ferahlık versin.Annenize acil şifalar verip sizleri sevindirsin.
O Kurban oldugum allah bizi bu sınavıda geçirmek nasip eder inşallah iyi haberlerle dönicem inş...
hepinize cook teşekkür eder ağızlarınıza sağlık dilerim ..
İnşallah hayırlı bir sonuca en kısa sürede ulaşırsınız.Rabbimiz en güzel sığanaktır.Rabbim yardımcınız olsun.
Hayırlısı ile sağlığına kavuşur anneniz inşallah.Rabbim şifa cersin tez zamanda inşallah.
Allahım bu kardeşimizin annesine şifa ver evladına bağışla amin.anneniz için ayetel kürsi okudum.Rabbim sizede güç versin amin.
Bende Ayetel kürsi okudum.
Bin derde deva olan bu duanın yüzü suyu hürmetine Yüce rabbim annenizi sizlere bağışlasın.
Yok bu dünyada anne gibisi yokkkk.
Anneciğine sağlık sıhhat mucizesi diliyorum.
AMİN.
bende dua ediyorum size..allah yardımcınız olsun..
Rabbim yüreğinize ferahlık versin.Annenize acil şifalar verip sizleri sevindirsin bende dua ediyorum size allah acil şifalar versin...
Allahim!
ey dualar a icabet eden rabbim!
sultanlar sultani
arkadasimizin komada yatan annesine acil sifalar ihsan eyle.
sen ´ol´deyince hersey oluverir.
yardim et rabbim!
Allah acil şifalar versin inşallah çıkar komadan Allah uzun ömür versin...1 ayetel kürsi
allah şifa versin
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.ANNENİZİ SİZE BAĞIŞLASIN.AYUETELKÜRSİ OKUDUM ŞİFA NİYETİNE.
Allah acil şifalar versin kardeşim. Ya Şafi Ya Allah
güzel Allahım onu evlatlarına bağışla şifa ver Rabbim sevindir evlatlarını senin rahmetin sonsuz. bir ayetül kürsi okudum kardeşim şfası için
Allah acil şifalar versin ,onu sana bağışlasın inşallah
YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR. AMİN .
ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN BENDE 10 TANE FATİHA OKUYORUM UMARIM TEZ ZAMANDA ESKİSİ GİBİ OLUR AMİN AMİN AMİN
RABBİM ACİL SİFALAR VERSİN İNŞALLAH.SENİN ANNENE VE TÜM HASTALARA .
kardeşim.Anneniz için dün akşam ve bu sabah dua ettim Rabbim çok acil şifasını versin kardeşim amin.
MEVLAM ONU SİZE BAĞIŞLASIN...
İNŞAALLAH KADİR MEVLAM ŞİFASINI TEZ ZAMANDA VERİR
Nur demiş ki .... güzel Allahım onu evlatlarına bağışla şifa ver Rabbim sevindir evlatlarını senin rahmetin sonsuz. bir ayetül kürsi okudum kardeşim şfası için
.nur allah razı olsun senden ...
herkesden teşekkkür ederim annem iyi değil hala ama dünkü röntgenle bugunkunu karsılastırıldıgında biraz da olsa iyileşme söz konusu ama hala makınaya takılı ve yogun bakımda ....
Allah'a Emanet olun saolun
Yarabbim sen kardeşimizin annesinin yar ve yardımcısı ol. Sen şafisin şifayı ancak sen verirsin sen latifsin ancak sen lütfedersen olmazlar olur, yarabbim sen kardeşimizin annesine şifa ver, tüm hastalara şifa ver. AMİN AMİN AMİN YAERHAMERRAHİMİN
ALLAH SİZE SELİNET,ANNENİZE HIZIR MAKAMINDAN ŞİFA VERSİN.AMİN.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.