SEKİNET Tİ DOĞRUSU DEĞERLİ DOSTUM.
Annem komada:(
(159 mesaj) (64 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bizi habersiz bırakma.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Dularım annenle.
Allaha emanet ediyorum.
amin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim lütfen acı çektirme kullarına! Merhamet Ya Rab, merhamet Ya Rab, merhamet Ya Rab! Merhamet...
18 yıl önce gönderildi # -
sevgili kardeşim saat gecenin 01 30 u anneciğiniz geldi aklıma 3 ihlas 1 fatiha 6 ayetel kursi hediyem okudum allah şifa versin anneciğinize güzel haberlerinizi bekliyorum
Allahım acil şifalar versin.Ya Şafii Ya Şafii Ya Şafii Ya Şafii Ya Şafii Ya Şafii.
ALLAHIM ŞİFA VERSİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM
Allah acil şifalar versin..
Annene Allah acil şifalar versin güçlü ol allah yardım eder. inşallah iyi haberler verirsin...
SİZMİYDİNİZ HASTA İÇİN DUA İSTEYEN
HAFTA SONU OKUDUĞUM 500 AYETEL KÜRSÜ ANNENİZE DE ŞİFA GETİRSİN İNŞALLAH
Bende Kehf suresini okumustum kabul edin nolur.Allah acil şifalar versin inşallah...
çok geçmiş olsun, allahım şifa ver nolursun, ben de bir ayetel kürsi okudum. aminn
bugun annemin yanına girdim saat 13:15 idi görüşme saat 13 ile 14 arası oldugu için sıra bize geldiğinde girdik 2 kişi girebiliyorsunuz .... ve girdik ....
Hafif sola dogru yatırmıslar annemi o kadar güzel bir kadın hayatımda görmedim desem yeridir ...
ben annemi istediğim zaman öptüm ama bugun öpemedim çünkü agzında makına vardı yanaklarına uzanırsam makinalar calısmaz filan korkaklık işte bir şey olmasın diye öpemedim ....cook güzel uyuyordu bugun
ama benım kalbim o kadar inanclı ki anneminin bu dünyada kalıcana inanıyorum
Allah (c.c) benim için yaşamasını nasip etsin
dua edenler veya etmeyenler hepinizden o kadar cooooooook teşekkür ederim .
Hudejte Ji Razibé
Kurban oldugum allah herkesin kalbine göre nasip etsin ...
Selametle ...
iyi haberlerle gelmek ümidiyle ...
allah size dayanma gücü versin kardeşim..inşallah bugünleri atlatırsınız en tez vakittee...en kötü gününüz böle olsun inşallah..
rabbim yardımcınız olsun inşallah anneniz şifa bulur bende sizin için dua ediyorum ayetel kürsi okucam
HABERLERİNİ BEKLİYORUZ !
ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN AMİNNNN
çok şükür çok sevindim inşallah daha iyi olacak 1 ayetel kursi hediyem annenize ve size
MEVLAM YARDIMCINIZ OLSUN ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH DUALARIMIZ SİZİNLE
http://img114.imageshack.us/img114/330/image38zi0.jpg
bakın annem işte resmini cektim dua edin cook biraz iyiye gidiyor... 100 de 100 okjisen kullanıyordu şimdi ise 100 de 70 e düştü daha iyi olucak 30 düştüğünde makınadan cıkarıcaklar :( umarım dualarımız kabul olur allahım bizi bu dertten de kurtarır eminim o yüce rabbim bizi sıkıntıya sokmaz eğer sokarsada onuda o bilir ya...
Allah yolumuzu açık etsin
anneler yücedir...
hepinize söylüyorum gidin annenizin ayaklarını öpün ... öpsek ne farkederki pis tırnagı olamayız ...Selametle...
anneleri ne olur kırmayalım
:( ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
ALLAHIM NE OLUR ARKADAŞIN ANNESİNİ ONA VE AİLESİNE BAĞIŞLA,SAĞLIK VER.
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım yardımcınız olsun acil şifalar versin sizede sabırlar şifa ayetleri ve bir yasin okuycam allahım kabul etsin amin amin amin
canım kardeşim bugün yasin okundu selayla ezan arası ben batuhanım ve annenize dua ettim allah kabul etsin inşallah
allah razı olsun kardeşlerim allah sizinde kalbinize göre versin ...
saolun herşey için...
Nasıl üzüldüm bilemezsin.Allah yardımcın olsun kardeşim,annen en kısa zamanda Rabbimizin inayetiyle sağlığına kavuşsun inşallah
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur annen. inaşşallh:(
Allah acilen şifalar versin inş.
Allah bizi böle kötü, vakitsiz şeylerle sınamasın inş.
Annen ve sen dualarımdasınız.
Allahım kabul etsin.Rabbim yardımcısı olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi gönderiyorum Allahım tez zamanda annenize ve tüm hastalara acil şifalar versin sizlere bağışlasın
bugun % 60 düşürdüler oksijeni sanırım tahminime göre allah yolumuzu acık eylerse salı veya çarşamba günü makinadan cekicekler ve denicekler annemiz dayanıklı ise daha makınaya takmıcaklar eger entübe edilmiş cigerleride düzelirse sanırım bunuda yenmiş olucak hep böyle düşünüyorum onsuz sanırım bende olmam :(
el olmadan yemek yenmez ama yediren olur
ayak olmadan yürünmez ama yürüten olur
dil olmadan söylenmez ama söyliyen olur
anne olmadan yaşanmaz yerine hiç birşey konmaz
annenin yeri hiç kimse ile doldurulmaz ....Selametle
ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA AYAĞA KALKAR SAĞLIĞINA KAVUŞUR EVET ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ.
oh ya çok şükür rahat nefes alalım daha güzel haberlerinide bekliyoruz kardeşim 1 ayetel kursi annenize ve size hediyem
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.