HAYATne zormuş ben üç yaşlarındaydım annem balkondan düştüğünde 20 yıldır omurilik zedelenmei nedeniyle yürüyemiyor o yaşlarda binmiş dünya yükü omuzlarıma babam hal böyle olunca terk etti tek başıma mücadele ettim hem çalışmak hem okumak hem eve hem anneme bakmak beni çok yordu artık ,şikayet değil isyan değil ALLAHIM YARDIM ET NEOLUR ARTIK EZİLİYORUM BU YÜKLERİN ALTINDA NE OLUR YARDIM ET YİNEDE BİNLERLE ŞÜKÜR RABBİM SEN ANNEMİ DAHA BETER ETME ALLAHIM NE OLUR ARTIK ATANAYIMDA HEM ANNEME DAHA İYİ ŞARTLARDA BAKAYIM HEMDE BİRAZ RAHATLAYAYIM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER SENDEN BAŞKA KİMSEM YOK NE OLUR ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR DUA EDİN ÇOK YORULDUM İSYAN ETTİRME RABBİM YARDIM ET ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN AMİN
ÇOK YORGUNUM
(24 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın ve hemen ataman olur, Allah böyle fedakar olduğun için sana karşılığını verecektir. inşallah hem dünyada, hem ahirette...İnşallah rahata feraha çıkarsın kardeşim...3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi benden yükün hafifler inşallah hayırlısıyla...annen de daha iyi olur inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Allah yardımcınız olsun annenize yaptığınız hayrı kabul etsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimcin olsun kardesim
yükün gercekten agir ama inanki eger sabredersen rabbim sana hem bu dünyada hem ahirette katkat mükafatini verecektir ins.herkes farkli sekillerde imtihan ediliyor.önemli olanda bunlari kazanmak insallah.
sabir yüzünü eksitmeden aciyi yudumlamaktir
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim merhametlilerin en merhametlisidir.Onu dost edinirsek bizi yarı yolda koymaz.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
ah benim yavrum....Allah sana ve anneciğine yardım etsin her gün dualarımda olcaksınız sen ve annen.
allahım en kısa zamanda emeklerinin karşılığını nasip etsin.allah dualarını kabul etsin.bunun için bir fatiha okudum.allah kabul etsin.amin
ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ BUSİTEYLE KARŞILAŞTIM GİRİNCE RAHATLIYORUM VE BURADAKİ İNSANLARI GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM RABBİM HEP BÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN CÜMLEMİZİ ALLAH RAZI OLSUN AMİN BU SİTEYİ KURUP BİZİ DUALARDA BİRLEŞTİREN YASİN ARKADAŞIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN
Allah yardımcın olsun kardeşim. Benimde babam trafik kazasında omurilik felci oldu. 7 sene oldu.
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Ama senin mükafatın daha fazla olacaktır çünkü kendin tek başına böyle bir fedakarlık yapıp, annenin duasını alıyorsun. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin, yüzünü her daim güldürsün inşallah. Annende çevresiyle iletişimini koparmasın. çünkü herkesin başına gelebilecek bir olay. Hayattan kopmasın inşallah.
Babam akülü arabayla dışarıda gezebiliyor.
Araba konusunda yardımcı olan dernekler var, eğer istersen adreslerini alıp sana yazabilirim. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah rabbimin imtihanını kazananlardan oluruz.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YARDIM ET,ALLAHIM YARDIM ET.ALLAHIM YARDIM ET.
EN HAYIRLI ACIYAN SENSİN BİZLERE ALLAHIM.YARDIM ET.AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
allahım erzaman yardımcın olsun sabrının mükafatını göstersin tez zamanda inşaallah amin
Ah Güzel kızım benim.
Tam çıkıyordum birde şu yazıyı okuyim dedim.
Çok üzüldüm annecine inşallah ataman olur ve sende bir nebze rahatlarsın.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
canım inan çok üzüldümrabbim yardımcın olsun inşallah kazanırsın üniversiteyi kaç yıllık okudun ?senin için çok dua edicem nurcancım kazanamamanın verdiği üzüntüyü bilirim ve rabbim seni kazananlardan yapsın hep anneciğinide herne olursa olsun başından eksik etmesin canım kardeşim
Allah Yardımcın Olsun Kardeşim.
Ayet-ül Kürsi Okudum senin için Allah(c.c.) kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜCÜNÜ KUVVETİNİ ARTIRSIN İNŞ,
ÇEKEMEYECEĞİMİZ YÜK YÜKLEMESİN.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim, dua listeme aldım senide, merak etme sabret, dualarımız kabul olucak, birbirimize duaya devam edelim pes etmek yok
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN SUDEMERAL ABLAM ALLAH BABANIZA ŞİFA VE SABIR VERSİN ANNEM ÇOK FAZLA DIŞRI ÇIKMIYO HALİNDEN ÇEKİNİYO KENDİYLE BARIŞIK DEİL DERYACIM BEN SDÜ FEN EDBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA MEZUNUYUM AYRICA GEÇEN SENE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YAPTIM YANİ FORMASYONUMDA VAR AMA BİLİYOSUN İŞTE KADRO AZ AÇILIYO ALLAH KİMSENİN EMEĞİNİ ZAYİ ETMESİN HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAOLUN RAHATLIYORUM DUALARI HİSSSEDİYORUM ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN CANI GÖNÜLDEN SELAM VE DUA İLE......
RABBİM YARDIMCIN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM HAKKINDA HAYILISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Bismi Hu! Rabbim, esirge ve koru...
Sevgili Nurcan,
Seni öyle iyi anlıyorumki! Bir merhamet, bir anlık ferahlık için tüm varlığımı verebilirim... Tasmasından bırakılmış bir kaderle boğuşuruz biz bu çılgın çağın çarklarında un-ufalanmış kemiklerimizle!Sevgili'nin selamı merhameti üzerimize olsun, amin!
Lale18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN FEDAKARLIGININ MUKAFATINI GÖRECEGİNDEN EMİNİM BACIM.
DUALRIMDASIN.18 yıl önce gönderildi # -
allahım sen bu din kardeşimize yardım eyle ona sabır ver ya rabbim ya sabır ya allahım canım benim sabret umudunu yitirme bu günler geçecek feraha ereceksin sana 3ayetl kürsi bende
RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM
Allah bütün işlerini hayırlara çıkarsın inşallah...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.