bir dua söylediler bana, cuma duası ile fatihanın birlikte okunduğu. galiba günde 41 fatiha ve cuma günleri de cuma suresi.. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? sanırım bir hafta devam edilen bir duaymış...
bir şey sorabilir miyim???(fatmafatma)
(13 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bunu bilmiyorum ama düngece okudum 7 gün boyunca 786 besmele çekince dilek kabul olurmuş. paylaşmak istedim...
18 yıl önce gönderildi # -
sağolasın sedef, allah razı olsun. bunu yapacağım..
sende sağol Senden de Allah razı olsun bende yapacağım bugün başlayacağım inşallah. günde 786 adet, toplamda değil Fatmacım.
sadece dua edip başlamam yeterli mi, başka birşey daha yapmam gerekir mi
ben her duaya başlamadan önce estağfirullah elmadülillah salavat getirip niyet edip başlıyorum.böyle yapınca daha iyi olurmuş. inşallah kabul olur.
SEDEFCİM,786 ADET BESMELENİN OKUNUŞU ÖNCE 7 GÜN OKUYACAKSIN,SONRA 7 GECE YİNE OKUYACAKSIN.DAHA TESİRLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM.SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.ALLAH KABUL ETSİN.
Allah razı olsun toplam 14 gün yapıyoruz o zaman ilk hafta gündüz sonraki hafta gece okunacak değil mi?
EVET CANIM.ALLAH KABUL ETSİN.
Sağol. Allah razı olsun iyiki söyledin.
SEDEFCİM BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BU NAMAZDAN SONRA DUA EDERKENMİ NASIL OLCAK AYDINLATIRMISIN BENİ KARDEŞİM LÜTFEN
Yok namazdan sonra şart değil sanırım Meral abla daha detaylı biliyormuş yazdı sağolsun.ilk 7 gün gündüzleri diğer 7 gün geceleri hergün 786 adet çekliyormuş.
allah razı olsun bende yapacağım allahım kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.