Arkadaslar.Haddinden fazla borc icindeyim.Odeyebilecek butun kapilarimi yokladim ama artik durdum.Gucum tukendi.Inanin adım atacak yerim kalmadi.Esim mafyadan kaciyor ve ben 7 aylik hamileyim babamin evinde duruyorum.
bebegim dunyaya gelmeden borclarimizdan kurtulup kavusmayi nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum.Bizim durumumuzda olan nicelerine yardim etsin Allah.O dermanimizin suanda nerde oldugunu biliyor.Onu bulmama bulmamiza yardim etsin.Nolur sizde amin deyin dua edin dostlarim.Cok ihtiyacim var.4-5 aydir hergun zindan oldu.Artik gunes dogsun.Bebegimiz yeni hayatimiz olsun insallah...
Dualarınıza benide ekleyin olur mu?
(23 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sizlere yardım etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.BEBEĞİNİZİN YÜZÜHÜRMETİNE EN OLMIYACAK HAYIRLARI RAHMETİYLE SİZE SUNSUN.SİZE VE SİZİN DURUMUNUZDA OLAN TÜN KULLARINA ALLAH YETSİN İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.SİZE VE AİLENİZE 11.FATİHA HEDİYE EDİYORUM.LÜTFEN KABUL BUYRUN.
amin allah yadımcınız olsun
AMIN RABBIM. EN KISA SURDE SENI VE HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
Allah razı olsun benim icin bu sıkıntıların bitmesi bir mucize olur çünkü ömrüm boyu çalışsam bitiremem lakin RAbbim ol derse hemen olur biliyorum.Onun için dua ediyorum.Allahım hepimizi en kısa zamanda kurtarsın...
Allah yardım etsin kardeşim RAbbim muhakkak o bebeğinizin dünyaya gelmesiyle sizide bu sıkıntıdan kurtarır muhakkak sana duamda yer ayırcam kardeşim bunu untma
Allah razı olsun Allah hepimizi affetsin inşallah.Kurtarsin huzur versin bu dünyadada ahirettede...
Allah yardımcın olsun seni tanıdığımız andan itibaren dualarımıza almıştık. inşallah Allah bir çıkış yolu gösterir.
Amin.Allah hepimizden razı olsun inşallah...
Rabbimiz istedikten sonra olmayacak şey mi var. allahım yardım et nolursun, tüm darda olanların çaresi sensin. amin
MEVLAM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..MADDİ VE MANEVİ TÜM SIKINTILARINI ÜSTÜNDEN ALSIN..
O SAF BEBEĞİNİN HATRINA VE SEVDİKLERİNİN HÜRMETİNE SENİ VE AİLENİ SELAMETE ERİŞTİRSİN..20 SALAVAT SIKINTININ HAFİFLAMESİNE YARDIMCI OLUR İNŞAALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN....DUALARIMDASIN.....100 ADET TEVHİD YOLLUYORUM..İNŞAALLAH SIKINTILARDAN KURTULURSUNUZ AMİN
Allah razı olsun dostlar.Allah sizinde muratlarinizi tez zamanda verir inşallah...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN . YENİ KAPAILAR AÇARAK BÜTÜN SIKINTILARDAN HAYIRLI SEBEPLER VEREREK KURTARSIN SENİ İNŞAALLAH.
RABBİM YATIMCIN OLSUN.HIZIR A.S. I YARDIMINA GÖNDERSİN.EVİNİN BEREKETİ ARTSIN İNŞALAH.
DÜNYAYA GELECEK OLAN ÇOCUGUNU RABBİM HAYIRLI EVLATLARDAN VE RIZKI BOL OLANLARDAN EYLESİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun aminnnnnn....
geçen gece oturdum ve sen özlelikle sen ve bbeğin için dua ettim okadar istiyorumki feraha ermeni zülüyorum allhaım sen bu kardeşimzin ve bunun gibi çaresiz ne kadar kardeşimiz varsa sen yardım eyle sen yardım eyle sahipsizlerin sahibi sensin merhametlisin ya rabbim
GÖZLERİM DOLUYOR BÖYLE İÇTEN İNSANLARIN DUALARINA DAHİL OLDUĞUMU DUYUNCA.ALLAH SENİ CENNETİNE ALSIN GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞALLAH.KENDİN İÇİN NE DİLEĞİN VARSA BENDE EN İÇTEN ARZUMLA AMİNNNNN DİYORUM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
YA FETTAH YA REZZAK YA HADİ YA HAFİZ YA VAHİD YA KAHHAR YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Allah için imkansız var mıdır, Ol der ve ol'durur.
Allah'ım, kapına gelmiş, bir mucize bekleyen bu kulunu dergahından elleri boş geri çevirme.
Ailesini sağ, salim bir araya getir, yerde ve gökte iznin olmadan hiç bir şeyin zarar veremeyeceği isimlerin hürmetine, bu aileye merhamet et. Ve onlar gibi tüm borçlulara, borçtan huzuru kaçmışlara da yardım et. Amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin rabbim yardımcın olsun .ey kederleri gideren.ey darda kalanların duasına icabet eden ey dünya ve ahiretin rahman ve rahimi allahım.bizlere merhamet eden sensin.rahmetinle bize merhamet eyle.kardeşimizi ve onun gb darda kalanları sıkıntılarından kurtar.hayır senin elindedir.şüphesiz senin herşeye gücün yeter.11 fatiha hediyem inşallah feraha kavuşursun.amin.
Allah razı olsun dostlarım.Allah sizlere büyük mertebedelere ulaştırsın inşallah.Amin Amin Amin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.