benim kafam bugünlerde çok karışık sizleri üzdüysem özür dilerim allah hepimizi affetsin yanlış anladıgım izah ettiler bana bu konunun burda kapanmasını rica ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum sizler gene benim dostlarımsınız degerli büyüklerimdende özür diliyorum
bana verdiginiz deger için teşekkür ederim
(19 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Her insan hata yapabilir hatadan dönmek çok büyük bir erdemdir.
Çok mutlu oldum ne biliyim içi içime sığmıyor Beni sevindirdiniz Rabbimde sizi sevindirsin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
DEĞERLİ DOSTUM KONU MU VARDI ORTADA.BİZ ÖYLE BİRŞEY HATIRLAMIYORUZ.HATIRLADIĞIMIZ BİR ŞEY VAR 3.000.FATİHA ALACAĞIMIZ OLDUĞU.BÜYÜK HEYBE İÇİN.
UMARIM YETİŞTİRİRSİN.
SANA DA GÖNÜL HEYBEMİZDEN,KOCAMAN 1.ADET FATİHA HEDİYE EDİYORUZ.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım çok şükür...Allah herkesten razı olsun...
:) oh ya çok mutlu oldum kadir baba biz seni gercektende çok seviyoruzzzzz
KARDEŞ HEP BURDA OL....HERKEZ BİZİM İÇİN DEGERLİDİR....
SENİ SEVİYORUM..ALLAHA EMANET OL....18 yıl önce gönderildi # -
BAZEN BÜYÜK DOSTLUKLAR .
BAŞLAR18 yıl önce gönderildi # -
kadir babadanda cevap bekliyorum
KadirBaba
DEĞERLİ DOSTUM KONU MU VARDI ORTADA.BİZ ÖYLE BİRŞEY HATIRLAMIYORUZ.HATIRLADIĞIMIZ BİR ŞEY VAR 3.000.FATİHA ALACAĞIMIZ OLDUĞU.BÜYÜK HEYBE İÇİN.
UMARIM YETİŞTİRİRSİN.
SANA DA GÖNÜL HEYBEMİZDEN,KOCAMAN 1.ADET FATİHA HEDİYE EDİYORUZ.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
okundu bilin
Allah razı olsun...
yalnız ben bir ay boyunca siteye giremiycem çünkü ders çalışıyorum da sınavım yaklaştı
Allah zihin açıklığı versin sınavdan sonra mutlaka gel ama. bizleri de dualarına ekle inşallah kazanırsın...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN YA MUKADDİM TESBİHATINI BOŞ KALDIKÇA ÇEKMEN FAYDALI OLUCAKTIR.
Adım kadar eminim ki,
melekleri sevindirdiniz.Bu bir şölendir, bağışlama ve rahmet şöleni. Ve kul
bunları yapabildiğince Rabbe yaklaşır.Gerçekten çok sevindim.
iclal sen beni affettin mi peki:(
Kardeşim iclal hoşgeldin. Affetmek Allahın işidir biz sadece onun vesileleriyiz. Dualarından bu kardeşlerini eksik etme kardeşim. Allah razı olsun.
HOŞLUKLAR GETİRDİN.GÜZELLİKLER VERİYORUZ,GÜZELLİKLER İSTİYORUZ.ALLAH EMANET OL...1 AYETELKÜRSİ OKUDUM KABUL ET.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.