mucize nete yazmıştım şimdide foruma yazmak istedim dua dostlarım..siz neler düşünüyorsunuz..neler hissediyorsunuz..söleyin siz nelere dikkat ettiniz..evlenirken eşinizi seçerken..bize yol gösterici bilgilerinize ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum çünkü aramızda benim gibi genç insanlarda çok fazla lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ve bize yardım edin..eminim benim gibi cvplarınzda kendine bi pay çıkartıcak çok kişi vardır..
iç güzelliği mi dış güzelliği mi?
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
canım benim bu herkese göre değişen birşeydir,kimi dış güzelliğe kimi iç güzelliğe önem verir.benim fikrimi sorarsan ,ona baktığımda,onunla olduğumda huzur dolu olduğum ,onun yanına giderken koşarak adımlarımı attığım biri olmalı:)
17 yıl önce gönderildi # -
Bence,en önemlisi islamı yaşıyor olması.bu olmazsa olmaz.nedenine gelince.hayat o kadar kısa ki,Eğer hayatımızın nerde,ne zaman biteceği belli değilse ve ölünce bize lazım olan ibadetler ve güzel amellerse,ahiretimizin garantisi ve islamı yaşamanın rahatlığı ve kolaylığı,hayırlı bir eşten geçer.daha sonra islamı güzel ahlak,nezaket,nezafet boyutunda hal olarak ta yaşamına geçirebilmişse,sanırım bu insan sevilmeye zaten çok layıktır.zaten insanın içi de dışına yansır.bakarsınız dünya güzeli insanların yanında,fiziki olarak hiçde dikkat çekmediği halde,eşlerini kendilerine hayran bırakan insanlar vardır.Allah herşeyde olduğu gibi eşlerde de hayırlı olanı takdir etsin,Burcucuğum
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.