Cuma gününüz kutlu olsun mubarek olsun.ALLAH dualarınızı kabul etsin.büyüklerimin ellerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim.saygılarımla
ben Beste_Şengül hanımın.kızı.
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Merhaba ve hoşgeldin Bestecim, Allah senin de dualarını tez zamanda kabul etsin, senin de cuman hayırlısı olsun :)
19 yıl önce gönderildi # -
Sağolasın Beste Kardeşim.Sizlere ve ailenize de hayırlı cumalar.
canım bestecimm hoş geldin bitanem nasılsın inşaallah çook iyisin dir..seni çok çok öpüyorum sende benim yerime şengül ablamı öp..hayırlı cumalar..
Besteciğim hoşgeldin sefalar getirdin. Annenin gözlerindeki ışıltıyı görür gibiyim. Allah ailenizi korusun, seni annene babana hayırlı evlat kılsın. Hayırlı, afiyet içinde uzun ömürler versin. Ben de seni sevgiyle kucaklıyorum. Betül Teyze.
çok sağolun BETÜL teyzeciğim,ellerinizden öpüyorum.seviler gönderiyorum.
nuray ablacım.senin yerine annemi öptüm.iyiyim ablacım vizelerim bitti çok şükür.bende seni çok öpüyorum canım ablam
bENİM YERİME DE ÖP ANNENİ.TÜRBEDEN GELDİM ANNENE BABANA VE SANA DA ÇOK DUA ETTİM.SEN DE HOŞGELDİN BİTANEM
canım kardeşim benim naber?nasılsın?gerçi biz senle akşam konuşmuştuk ama tekrar hoşgeldin bitanem kib dinlenmeyi sakın ihmal etme bitanem annenin ellerinden öp benim yerime ikinizide çok seviyorum ablacım ....
canım Derya ablacım bende seni çok seviyorum.kib.akşam yine görüşebiliriz kısmet olursa.kendine çok iyi bak.annemde seni çok öpüyo.
hoş bulduk ablacığım MFD abla.çok teşekkür ederim çok sağolun bende size dua ederim hepinize.çok sevgiler...
CENNET ablacım.hoş bulduk.çok teşekkür ederim.RABBİM dualarınızı kabul etsin.
Hoşgeldin Besteciğim.Allah Sana,Şengülcüğüme ve Babacığınıza beraberce, hep hayırlı, mutlu,sağlıklı ve güzel günler yaşatsın.Şengülcüğümü ve seni çok öpüyorum.sevgi ve muhabbetlerimle.
ARAMIZA HOŞGELDİN BESTECİM CANIM KIZIM BENİM ALLAH SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN ALLAHA EMANET OL
hoşgeldin Beste kardeşim
anneciğinin gözü aydın olsun
selamlar
sevgiler19 yıl önce gönderildi # -
ben Beste_Şengül hanımın.kızı Yeirine [güzel kalpli bir meleğin kızı]da yazabilirdin diye düşünüyorum. :-)
Hoşgeldin kardeşim Rabbim tahsil hayatında kolaylıklar ihsan eylesin.
Ailenizin hep mutlu ve birarada olmasını dilerim.
ya ben msnde hoşgeldin dedim die burad dememiştim:(hoşgeldin canım dostum:)
Teyzen de sana hoşgeldin diyo:)
Ahretliğimin biricik kızı Allaha emanet ol Allahım yüce rabbim bütün kardeşlerimin evlatlarını korusun kötülerle karşılaştırmasın.
amin binlerce kez19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.