Arkadaşlar uğruna çok dua edipte kavuştuğunuz hacetlerinizi paylaşır mısınız.Mutlaka vardır.Allah ona açılan elleri geri çevirmeye haya eder.Sadece dertlilere umut ışığı yakmak heyecan vermek için paylaşır mısınız.???
İbret için...
(26 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BENİM BEBEĞİMİ ELİMDEN ALIYORLARDI
ÇOK DUA ETTİM AĞLADIM
GÜNLERCE AĞLADIM
VE BEBEĞİMİ MUCİZE BİR ŞEKİLDE GERİ ALDIMSANA DAHA SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK ÖRNEK VEREBİLİRİM
18 yıl önce gönderildi # -
Benim de istediğim birşey vardı ve uğruna çok dua ettim ve Rabbim verdi onu bana. Ama şu çok öenmli çünkü bizzat yaşadım ; Allahım dualarımızı kabul etme lütfunda bulunduğu zaman sakın bu yolu terketmeyin. Çünkü Allah elinizdekini tekrar almayı bilir. İbadete devam edin...Duaya devam edin...
ben birşey için çok çok dua ettim ama olmadı, o zamanlar olmadı diye çok üzülmüş ve duayı da terketmiştim. ama sonunda gördüm ki olmaması çok daha iyiymiş, pişman olacaktım çünkü...
şimdi yine çok çok dua ediyorum ve keşke hayırlı olup olmadığını bilebilsem diyorum, yanlışta ısrar etmekten korkuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
DOKTARLARIN UMUT KESTİĞİ,BENİM İÇİN GÜN BİÇTİĞİ BİR DÖNEMDE HİÇ İNANCIMI YİTİRMEDEN DUA ETTİM VE ALLAHA SIĞINDIM,SONRA NE Mİ OLDU TIP TARİHİNİ ALTÜST ETTİM.ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜRÜLLAH.
Benim de nişanlımla aram çok kötüydü o kadar kötüydü ki bana karşı bu taş kalbi nasıl yumuşar diyordum buraya girdikten sonra çok şükür sihirli değnek değmiş gibi oldu. Şimdi aramız çok iyi. Bu olduktan sonra düğünümüz de olur inşallah...
Arkadaşımın eşi; yıllarca arkadaşımı severmiş. ama içten içe çocuk pes etmemiş dualar etmiş yıllarca beklemiş ve şimdi evliler bir de oğulları var...
Başka bir tanıdık üniversiteyi kazanamıyordu tefriciye okudular, hep dua etti şimdi hem üniversite öğrencisi hem kpss den çok iyi paun aldı memur olarak çalşıyor.okulunu dondurdu okulun olduğu yere tayin isteyecek okula devam edecek...
Mucizelerin devam etmesi ümidiyle...
İNANIN SİZLERDEN ALDIĞIM BU HABERLER BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ.İNŞALLAH ALLAH BENİ VE BURADAKİ DİLEKTE BULUNAN ARKADAŞLARI DA SİZİN GİBİ SEVİNDİRİR.
Benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Şüphesiz rabbim kuluna annenin çocuğuna merhametinden daha merhametlidir.Umarım hayırlı dileklerimizi bize bir an önce verir.Hamdolsun onaki bu zor günlerimizde bizi saptırmadı.Allah hepimizden razı olsun inşallah...
ben de bişeyiçok istedim.çok dualar ettim.ve allah onu bana verdi.onunla çok zor zamanlar yaşadım ama her zor durumumuzda yine dualar ettim ve her seferinde allah bana yine yardım etti.ve şimdi yine o zor zamanlar gibi bir zaman yaşıyorum ve dua ediyorum.allahım beni bu durumdan da kurtaracak inşallah.sadece sabır.hem onun kapısından başka gidecek kapımız yok
Doğru isyanın kime ne faydası var.Allahın huzuruna çıkınca ne diyeceğiz bu beni daha bir üzüyor artık.Borçlular kapıya dayandıkça ne diyeceğiz diye ağlıyorum.Ve şimdi düşündümde onlar insan sadece para borcum var Ya Allahın huzuruna çıkınca ona olan borçlarım için ne cevap vereceğim.Dar günümde el açıp güzel günümde ertelediğim rabbim ben ne zaman ona dönsem beni affeder bağışlarken ben ne yüzle cevap vereceğim ona diye düşünüp ağlıyorum.Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın.Güzel günlerimizde bol bol analımki zor günümüzde oda bize yardım etsin.
bende bekliyorum mucizenin gerçekleşmesini inşaallah en tez zamanda olmasını istiyorum..
bende geçmişi anlatsam uzun sürer evet dualarım kabul oldu hemde tıpatıp şaşırmışdım nasıl olduğuna;benim için hayırlı olmadı çok şükrediyom iyiki olmamış diyorum duyduktan sonra...
yani nişandan ayrıldım umut ediyorumki ondan en iyisini bulacağıma şunu unutma duadan vazgeçme zamanı gelince rabbim bir veriyorki inanamıyorsun..
inşaallah sende tez zamanda muradına isteğine kavuşursun amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Amin cümlemizle birlikte inşallah.Hep birlikte inşallah...
Leylak kardeşim beni anlatıyor gibisin aynen bende de böyle oldu. Ama ben de inanıyorum herşey düzelecek Allah büyük!
Esra ben de nişandan ayrılımıştım hemde haksız yere suçum olmadığı 3gün sürdü ve herkes duydu 3 gün için böyle hakkımda nişanlandı ayrıldı dediler. çok üzüldüm ama hep dua ettim gece gündüz dua programı hazırladım dualar araştırdım. hergün okudum ve hep dua ettim Allah ım sevebileceğim birini çıkar karşıma diye. sabrettim bekledim ama bi kere bile karşıma biri çıkmaz diye tereddüt etmedim. ve her yönden özellikle dini yönden çok üstün bir insanla karşılaştım çok zorluklar çıktı ama nişanlandık bugün bile ayrılsak( zil takıp oynayacak çok kişi var) ama o da ben de direniyoruz bunlara...
BENİMDE DOLU BORÇLARIM VAR İNAN...ARTIK GELİP İŞE BURAYA GİRİYORUM...
BELKİ BORÇ BİTMİYOR AMA KİMSEDE Bİ ŞEY YAPAMIYOR..
EN AZINDAN KENDİNİ ÇOOOOKKKKKK GÜÇLÜ HİSSEDİYORSUN, İNAN ÇOKKK GÜÇLÜ OLUYORSUN DUALARLA....18 yıl önce gönderildi # -
sedefcim evet hıç sorma senin veya benim üstün bir yerde olmamızı isteyen biri olmaz.. RABBİM düşmanlarımızı çatlatacak dostlamız sevinecek öyle öyle üstün birini istiyorumki görsünler bu neymiş diye....
canım çok sevindim ALLAH bozmasın nazardan saklasın amin amin
bide bol bol nazar ayetleri oku fazlada bi araya gelmeyin hakikaten nazar oluyor..18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ESRACIM DARISI BAŞINA SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN... İNŞALLAH SENİNDE KARŞINA ÇIKAR UMUTLU OL KARDEŞİM...NAZAR...EVET NAZAR ÇOK KÖTÜ...ALLAH KORUSUN NAZARLARDAN CÜMLEMİZİ...
AYSENA BEN DEÖYLE DÜŞÜNÜYORUM MORALİM BOZUK OLUNCA SADECE YAZILANLARA BAKMAK BİLE MORAL VERİYOR ÇOK ŞÜKÜR... ALLAH BU SİTEDEKİLERİ AYIRMASIN...
bazen umutsuzluğa düşüp dualarım kabul olmayacak diye karamsarlığa düştüğüm zamanlar oldu.ama şu anda sizden aldığım haberler sayesinde içimde biran olsun bir umut ışığı doğdu.inşallah benim de dualarım kabul olur.bana ümit verdiğiniz için size minnettarım.
SELMAYI ÇOK SEVİYORDUM . DUA ETTİM . MEVLAM KABUL ETTİ . 5 SENE BİRLİKTE OLDUK . ŞU AN AYRIYIZ . BİZİ KAVUŞTURSUN DİYE SÜREKLİ OKUYORUM GENE .
Allah duanı hayırlısıyla hemen kabul eder inşallah.Herkes huzurlu mutlu olsun inşallah dünyadada ahirettede...
kalbi güzel dostum içindeki o ateş hiç sönmesin .mevlam seni feraha kavuştursun. ne mutlu ki allahım bu yolda yürümeni nasip etmiş ağzı gönlü kilitli kullardan eylememiş binlerce şükürler olsun.hamdolsun .ben çok çoook hadiseler yaşadım hiç kımsem ve hiç bir şeyim yok kuru canımdan başka ama rabbim var sevgisi var şükürler olsun .bir gece rabbim yetiş imdadıma habibin aşkına diye sabaha kadar ağladım üstünden çok geçmeden
beni öyle bir kurtardıki allahım .sevgili efendimiz dünyanın en mutlu insanıydım beni duyan beni yanlız bırakmayan bana elini uzatan ben kusurlu kulunu seven rabbim.
sevgili peygamberim (s.a.v) vardı yanlız değildim yanımdaydılar her gün yolum genişledi gönül gözüm açıldı gafletten kurtuldum .umarım kardeşim tut dualarla elinden
bırakma sabrın mükafatını göreceksın ona uzanan eller hiç boş çevrilirmi.18 yıl önce gönderildi # -
İdil dostum senle daha uzun sohbet edip sana biseyler sormak isterim.beni aydınlatman için senden yardim isterim. emineceylan1985@yahoo.com benim mail adresim.kendi adresinle oraya yazarsan sana ulaşırım.Bekliyorum.
emine abla ben de ekleyebşlir miyim
elbette
ben bilgsyara yeni yeni alışıyorum sen benim kini yaz cevap veririm jec411@hotmail.com
bende bu yolda çırak bile değilim belki ama biliyorumki bedenime sığmayan bir yüreğim var artık .seve seve paylaşırım18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.