Namaz kılmayanın duası kabul olmazmış. Bunu duyunca çok üzüldüm.Allahım Senden isteğim beni bir an önce tekrar namaz kılmaya başlamam için en güzeline yönlendir. ve içinde bulunduğum borç sıkıntısından beni ve aynı durumda olan tüm kardeşlerimi kurtar ya Rabbim. Amin.
Namaz Kılmayanın Duası
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN KARDEŞİM NE GÜZEL BAŞLAMAK TERKETMEMEK NE GÜZELDİR NAMAZI BENDE KILIYORUM AMA BAZEN KAZAYA KALIYO EABBİM KABUL ETSİN KILDIĞIMIZ NAMAZLARIMIZI AÇIKAN AVUÇLARIMIZI AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah herkese nasip etsin bunu inşallah...
Amin Allah herkese nasip etsin... namazla duayla imkansız dediğimiz şeyler oluyor Allahın izniyle...
amin.ben inanıyorum ki namaz kılmayanın da duası kabul oluyor.bizzat ben kılmadığım zamanlarda da dualarım kabul oldu.çünkü allah rahman ve rahimdir yani bu dünyada nimeti inananlara ve inanmayanlar üzerine olandır allah
namaz dinin direği rabbim en güzel şekilde eda etmeyi nasibetsin kılmayanlarada hidayet versin benim evlatlarımla birlikte amin
YAPTIĞIN BÜTÜN DUALARDA LÜTFEN BENİDE BULUNDUR.
amin amin keşke hatasız kılabilsem namaz kılarken hata yapyığım oturup alıyasım geliyor neden bende düzgün kıklamıyorum die ?ve çok kötü biliyorum ama kılamayıncada hemen buırakıyorum ne olur banada dua edin şöyle çok güzel namaz kılanlardan olim die
namaza başladığımdan beri çok şükür terketmedim arada kazaya bıraktığımız oluyor rabbim afeder inş. diyeceğim namaz insana huzur veriyor bide darda kalmıyorsun her işlerin rast gidiyor, namaz kılmıyorsan başla hemen nasıl olsa bu bizim borcumuz !!!! bu dünyada ne kadar kalacağımız garanti değil yarına bırakmadan işimizi hemen yapalım..
alnın secdeye geldikten sonra rabbim kabul ediyor iyisi veya yanlışı..
rabbim hidayet versin kılmayanlara..biliyormusun ben kapalı değilim modern biriyim çok şükür kuranımıda okuyorum namazımıda kılıyorum burdada sizlerle dualarla paylaşıyorum inan çok huzurluyum..
esra abla bende kapalı değilim senin gibi ama elimden geldiğince çok dua ediyorum okumaya öğrenmeye çalışırum burda çok dua öğrendim onlara kendime mail atıyorum yazıcıdan çıktısını atıyorum persembe geleri sizlerden öğrendiğim duaları okuyorum araştırıyorum ah birde namaazımı doğru dürüst kılabilsem çok uzun zamandır kılmıyorum namaz ama inşallah tekrar başlıcam yanlışta olsa bu sefer kılmayı inşallah bırakmıcam ve dogru kılmasını öğrenicem ama hep dua ediyorum en azından duamı bırakmıyorum ve rabbime çok şükürler olsun ki hep dualarım kabul oldu olmayan duam hiç yok ben birşey istediğimde hep oldu ama hep arada uzun zamanlar oldu ah inşallah şu kpss olayı bir olsa çok sevinicem ama bunda hata benim çünkü ders çalışmıyorum çalışsamda anlamıyorum zaten matematik başta kötü ....inşallah bu hatamıda ben gidericem sonra allahın izni ile olacak oda inanıyorum ben
CANIM İNŞAALLAH RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN..
İNŞAALLAH KAZANIRSIN AMİN AMİN.
canım ben namazı kılıyorum benimkide pek doğru düzgün olmuyor hele şu şeytan varya aklıma gelmiyen namazda gelir şaşırtıyor ama dediğim gibi secdeye alnın değdikten sonra rabbim kabul ediyor inşaallah afeder amin...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.