YA ALLAH BİSMİLLAH
YA ALLAH SUBHANALLAH
YA ALLAH YA VEDUD
YA ALLAH ELHAMDÜLİLLAH
YA ALLAH YA ALLAH !!
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
ACISIZ ÖLÜM NASİP ET ALLAHIM .
YA ALLAH BİSMİLLAH
YA ALLAH SUBHANALLAH
YA ALLAH YA VEDUD
YA ALLAH ELHAMDÜLİLLAH
YA ALLAH YA ALLAH !!
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
ACISIZ ÖLÜM NASİP ET ALLAHIM .
Amin kardeşim. Bu mübarek isimlerin hürmetine ya rabbim.
AMİN AMİN AMİN.
Allahım Fatih kulunun ne duası varsa
hayırlısı ile
şu vakitlerde kabul buyur
ey gücü her şeye yeten Allahım.
Fatih kardeşimi koru,sevdiklerini koru himayen altına al
her gününü hayırlı yaz
evine işine bol bereketler..
bol rızıklar yağdır.
AMİN AMİN AMİN.
ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM SEN FATİH ABİMDEN RAZI OL..ONUN NE DUASI VARSA KABUL ET AMİNN
ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM . YAR ALLAH ALLAH . SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ . SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM . ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN .
amin amin amin fatih kardeşimin duasınıda şengül kardeşimin fatih kardeşime duasınıda kabullrerin en güzeliyle kabul et rabbim senin her şeye gücün yeter amin
AH FATMA ABLAM AH . ALLAH RAZI OLSUN . ALLAH RAZI OLSUN . ALLAH RAZI OLSUN . ALLAH NE MURADLARINIZ VARSA VERSİN .
ne kadar güzelsiniz ya, müthiş bir dua desteği, rabbim bütün kardeşlerimin ne dileği varsa versin, Fatih kardeşim Allah razı olsun ne muradın varsa versin AMİN.
ALLAHIM NUR KARDEŞİME MERHAMET ET . NE DİLEĞİ VARSA PEYGAMBERİMİZ SALLAHU ALEYHİ VE SELLEMİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTEKLERİNİ VER ALLAHIM . VER ALLAHIM . VER ALLAHIM .
Fatih
acısız hayırla huzurla
güzel bir ölüm nasip etsin sana Allah
yanı sıra da bizlere
selam ile
Allahım Suphanallah ve bihamdihi...
Fatih abicim bu zikrin anlamını buldum , çok güzelmiş, bun tesbihi çekmek çok faziletli imiş.
ALLAH KATINDA EN SEVİMLİ SÖZ
Peygamberimiz (s.a.v) buyurdu ki;
r0;Kim bir günde YÜZ kere SUPHANALLAHİ VEBİHAMDİHİ derse hataları dökülür.Hatta denizlerin köpüğü kadar çok olsa bile.r1;buyurmuştur.
Yine efendimiz (s.a.v) ;
r0;Kim sabah akşam YÜZ kere SUPHANALLAHİ VEBİHAMDİHİ derse kıyamet gününde hiç kimse ondan daha faziletlisi ile gelmez.Ancak aynısı veya daha fazlasını söyleyen kimse hariç.r1;Buyurmuştur.
Bir Müslümanın bunları yapması 5 dakikasını almaz hergün yapmayı adet haline getirirsek ALLAH katına en sevimli sözüyle çıkmış oluruz.Şu yalan dünyada ne kadar boş sözleri,şarkıları ezberleyip söylüyoruz,sayılı sattlerimizi boşa geçiriyoruz . ALLAHr17;ı hamd ile zikretmek, bunlardan daha faydalı şüphesiz.Ama neden yapmak zor gelir insana.Bu büyük nimetten faydalanalım , başkalarınıda ALLAHr17;ı zikir etmeye, tesbih etmeye davet edelim.
Unutmayalım ALLAHr17;ı günde YÜZ defa zikreden,tesbih edene BİN sevap verileceği veya BİN günahı silineceği PEYGAMBERİMİZ (s.a.v) tarafından bildirilmiştir.Bundan mahrum olmayalım.
Allah razı olsun Fatih abicim
CENNET GÜZEL ÇOK GÜZEL ANLATTIN :)
RABBİM SEN FATİH ABİNİN VE TÜM DUA DOSTARININ DUALARINI KABUL EDİVER ALLAHIM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN
Allahım bütüm Hamdü senalar sana olsun. (Şu ayetin kıymetini bir bilsek başka dua etmeye bile hacet kalmayacak. Geçen gün bir arkadaş bir başlık açmıştı. Dua aynı dua ama söyleyen ayrı ağız. Allah razı olsun kardeşim.
Fatihhhhhhhh
sen çok temiz bir çocuksun
seni çokkkk seviyorum ben
Allaha emanet ol
güzel Rabbim seni hiçç darlarda koymasın
sana hep rahmet kapılarını açsın.
ABLAM BENİMM.
AH RECEP ABİM NE GÜZEL SÖYLEDİN . O BAŞLIĞI HATIRLADIM ÇOK GÜZELDİ.
ŞENGÜL ABLAM BENİM CAN ABLAM YÜREKLİ ABLAM BEN SİZLERİN YANINDA NE KADAR İYİ OLABİLİRİMKİ SİZLERDEN NE ÖĞRENİRSEK KAR SAYIYORUM KENDİME . HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM .
Herkese Allah rahatlık versin...
YÜZÜ GÜLEN KARDESİM RABBİM SENİ DARDA NEDE YOLDA KOYSUN HEP YAR VE YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE KAL
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM . AHMETİ ÖPÜYORUM . HERŞEY DÜZELECEK ABLAM . ÜZÜLME SEN .
RECEP ABİM ALLAH RAHATLIK VERSİN
SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ...AMİN AMİN KARDEŞİM.
Rabbim ölürken EŞHEDUENLA İLAHE İLLALAH VE EŞHEDÜENLA MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU
diyerek çene kapamak nasip etsin cümlemize.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin imanlı ölüm versin inşallah.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.