1)her şey için celcelutiye duası(bunu kitapçılardan bulabilirsiniz.içerisinde ismi azam duası varismi azamla yapılan dualar geri çevrilmezmiş)
2)2 rekat namaz ardından 100 ya latif ismi şerifi okunmalı
3)elif lam mim.allahü la ilaheilla hüvel hayyül kayyum.bu dua her zaman okunmalı.ismi azam olduğu söyleniyor
4)170 tane ayetel kürsi.bu da ismi azammış
5)bir şeydan ya da bir hadiseden korkan kimse 3-5-7 kere ayetel kürsü okuyup allaha sığınmalı
6)nisa suresinin faziletlerinden biri de evde eşler arasında ya da akraba arasındaki geçimsizliği gidermesi imiş
7)enam süresini yedi deva okumak her muradın halli için.41 defa okumak da bozulan işlerin düzelmesi için
8)her hacet için 17 defa tevbe süresi
9)her hacet için hud suresi 3 kere
10) 10.000 tane ihlas suresi
11) 1ooo defa nasr suresi
12)hergün yüz defa tefriciye ben yapıyorum zor değil
13)kenzül arş çok kıymetli bir dua
14)fatiha-ayetel kürsü-ali imran suresinin 18 ve 26. ayetleri namazın sonunda okuyanın 70 dileği kabul ediliyormuş ve allah yetmiş kere o kuluna nazar ediyormuş
15)iki rekatta bir selam vermek üzere 12 rekat namaz kılınır.allahu tealaya sena edilip peygamberimize selavat getirilir.başını secdeye koyar ve secdede iken yedi kere ayetel kürsü ve 10 kere de allahümme inni eselüke bi mekaıdil ızzi min arşike ve müntehar rahmeti min kitabike vesmikel azami ve ceddikle ala ve kelimatiket tammat denir ve dua edilir
16)hazreti ali buyuruyor
allahtan birşey dileyeceğin zaman hadidi suresinin ilk 6 ayeti ile haşr suresinin son dört ayeti okunur ve ya men hüve hakeza eselüke bi hakkı hazihil esmai en tusalliye ala muhammedin ve ali muhammedin ve en tefale bi denip dua edilir
beni de dualarınıza katın arkadaşlar ben yine ilerleyen zamanlarda bildiğim diğer duaları da yazarım