şengül ablanın bu konuyla ilgili yazısını görünce bunu daha ii idrak edebildim..
rabbim benle konuştu,konuşmuştu...
nasıl mı durun anlatıveriyim..
allahım al benim canımı die bi konu açmıştım işte o konuyu açtım bişi için mutfağa gittim,ocaktan bişiyi almaya çalışırken elim yandı...
aayyy dedim çektim...
o an anladım ki yanlış bşi yapıom ölmek istemekle..
rabbim benle konuştu.
ateşin suretinden yanan elim,ocaktaki ateşe sokamayacağım elim cehennem ateşinde kimbilir nasıl ama nasıl yanacaktı..ki cehennem atei ne büyüktü dimi..
rabbim bana demek istedi ki bak buradaki ateşlere dayanamıosun sölesene bu günahı işleyip yada dünyadaki günahlarını sevaplarla temizlemeden nereye dedi belkide..
sontra aynı gün ikinci bi olay oldu
kadir babama bi laf geldi...
o ana kadar şengül ablayla ilgili kendimi hala haklı gördüğüm yasine hala kızdığım o olayda nasılda hakzız olduğumu ve bana sölenenlerin az bile olduğunu gördüm..aslında okadar çok kötü şeyler dememiştim ama dediklerim çok ayıp çok saygısızca çok terbiyesizce hareketlerim arsızcaydı ve yapılan herşeyi haketttim..hakkım olmadan bi insann günahına girdim şengül ablama arsızca laflar sokuşturdum bide üstüne kütüm gitti ay inanmıom kendime..sizde bana bişi demediniz...deseydiniz eğer ben gene ben haklıyım ben iiyim modlarında sizede ağır konuşacaktım ve sitede çok büyük olaylar çıkartıcaktım biliyorum..
allah razı olsun bana uymadığınız beni karşınızda daha çok mahcup etmediğiniz için..size teşekkür ederim dostlarımm..allah razı olsun hatamı kendi kendime anlayabilmem için beklediğiniz için...ki anladım çok ii anladım hemde dedim ya o gün rabbim benle konuştu..hemde iki kere...işte buda ikincisiydi..
sizlerden şengül ablamdan ve yasinden hareketlerim için özür dilerim..
yasin gene mod luğumu elimden aldı..ben olsam siteden atardım :)
neyse hep yanımda olduğunuz için çok sağaolun..hepinizden allah razı olsun..
bu arada son 12 saat 29 dakika:(