büyük sıkıntılar içindeyim rabbim yardım et kimsesizlerin kimsesi olan allahım senden yardım istiyorum bu borç sıkıntısı beni çok bunaltıyor allahım hiç ummadığım yerden beni rızıklandır ödeme kolaylığı ver sen herşeye kadirsin ben sana sığınıyorum.rezzak ismin hürmetine beni kapından boş çevirme senden başka sığınacak kimsem yok allahım amin amin bu yazıyı okuyan din kardeşlerim benim için dua edermisiniz
dua edin gönül dostlarım allah rızası için
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİNNNN AMİNN
ALLAH BU GÜZEL DUANI KABUL ETSİN İNŞAALLAH . BU GECE DUA EDECEĞİM . ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM . SIKINTILARINA HAYIRLI KAPILAR AÇSIN . İÇİNE FERAHLIK VERSİN BOL BOL İNŞAALLAH .
19 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİM HAYIR KAPILARI AÇSIN ...
RABBİM SANA HAYIRLI KAPILAR HAYIRLI RIZIKLAR VERSİN BORÇLARINI EN KISA ZAMANDA ÖDEMEYİ NASİP ETSİN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ
AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin Allah yardımcın olsun.
S.A .AMİN AMİN AMİN.RABBİM RIZKINIZI ARTIRSIN, PARANIZIN BEREKETİNİ VERSİN İNŞALLAH.
EN KISA ZAMANADA SIKINTILARINI ALSIN BACIM.19 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin
Allah'im en kisa zamanda bu dertlerinizden kurtarir sizi insaallah
Amin amin amin
RABBİM TEZ GÜNDE TEZ SAATTE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.
Bende en az senin kadar içindeyim bu borçların ve eşim bi yerde ben biyerdeyim şimdi.Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.Allah'ım Habibin Hz Muhammeti vesile yaparak sana yalvarıyorum,Ey Nebi,Ey güzeller güzeli Gül Kokulu Peygamberim seni aracı yaparak Allaha yalvarıyorum şehaadet et; Allahım beni, benim gibi borç sıkıntısı içinde kıvranan hatalarından pişman olmuş, sana sığınmış, sana el açmış,gözyaşı dökmüş, senden başka gidecek kapısı olmayan, aciz kullarını bu borçlardan bir an önce kurtar.Allahım dertlinin halinden çeker anlar.Bizleri kurtarki bizlerde bizim gibi bu dertleri çekenlerin kurtuluşlarına vesile olabilelim bizi bu makamlara ulaştır inşallah rabbim.Bizlere bu dünyadada ahirettede hayırlar ver Allahım.Habibin aşkına kabul eyle olmazı olduran Allahım.....Amin....
inşallah vermiş olduğunuz bu sınav en hayırlı şekilde sonuçlanır...
amin arkadaşlar allah yardımcımız olsun ve bizi korusun amin
Allah yardımcınız olsun dualarınızı kabul etsin kardeşim
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.HAYIRLI RIZIKLAR NASİP ETSİN.AMİN.
1 ayetel kursi hediyem size allah yardımcınız olsun ben bunalımda olduğumda bu duayla hayata bağlandım
RABBİM SEN KURTAR 1 AYETEL KÜRSİ
Allah yardımcınız olsun, Rabbim bol rızkı ile ummadık yerden sizi rızıklandırıır inşallah.
amin kardeşim
allah yardımcın olsun en kısa zamanda ödemeyi nasip etsin amin
allah razı olsun hepinizden rabbim cümlemizin sıkıntılarını gidersin iki alemdede yar ve yardımcımız olsun amin amin
Karde derdin sıkıntın ne ise sanada 11 ihlas hediye ediyorum kardeşcim.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.