RABBİME İNANIYORUMKİ HER AKŞAMIN SABAHI OLACAK.GÜNEŞ BENİM YUVAMADA DOĞACAK,EŞİMLE OĞLUMLA BENDE MUTLU OLACAĞIM,BUNLAR BENİM İÇİN ÖNCEDEN BİR HAYALDİ,İNŞ RABBİMİN İZNIYLE HAYALİM GERÇEK OLACAK EŞİM YUVASINA DÖNECEK.RABBİM İNANCIM SONSUZ SANA BENDE MUTLU BİR AİLEOLMAYI BASARACAĞIM ,SENİN İZNİNLE.DUA DOSTLARIMIN DUALARIYLA.YAVRUM İÇİN DUA EDİN ONUN BABASININ YUVAYA DÖNMESİ İÇİN DUA EDİN.SİZLERİ SEVİYORUM BEN SİZLERİ UNUTMADIM. SİZDE BİZİ UNUTMAYIN.
BİRGÜN SABAH OLACAK(REYHAN KŞADASI)
(17 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah abla, güneş doğacak inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Allah dualarını kabul etsin. Dualarımızdasınız.
HERGECENİN BİR SABAHI,HER KARANLIGINDA BİR AYDINLIGI VARDIR.
İMTEANDASIN SABIR DİYİCECEKSİN BACIM.İNŞALAH SENİNDE EVİNE HAYIRLISIYLA DOGACAK O GÜNEŞ
RABBİMİN İZNİYLEE..18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SABAHLARI NASİP ETSİN EVLADIN VE EŞİNLE MUTLU OL İNŞALLAH .YÜCE RABBİM EŞİNİN KALBİNE MERHAMET VERSİN O KADININISEVGİSİNİ ALSIN SENİN VE ÇOCUĞUNUN SEVGİSİNİ KOYSUN ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM.
Reyhan Abla
İnşaallah en kısa zamanda Yarabbim dualarınızı kabul eder
Ve eşiniz yuvaya döner ınşaallahAmin amin amin
Allah kimsenin yuvasını bozdurmasın kimselere.Ne günah, nasıl uyuyabiliyor böyle bir vicdansızlıkla insanlar.O miniğin suçu ne.Allah tez zamanda hayallerine kavuştursun inşallah.Benim eşimde uzakta.Bende hamileyim.Belki ilk bebeğimizin doğumunu bile göremeyebilir ama biliyorumki Allah doğru zamanı hepimizden daha iyi bilendir.O bu anda dermanımızın nerde olduğunu biliyor.Ve ona sığınırsak onu mutlaka en doğru zamanda bize verecek.Allah kabul etsin inşallah...
Reyhan kardeşim,
inan ve bekle.
Sabırla, namazla yardım dile.
Bunun sonunda mutlaka ama mutlaka güzellikler görürsün.
Her şeyin hayırlısı. Gün doğmadan neler doğar demişler.
İnşallah ümreye gidecek dua paketimizin içine aile huzurunuz için yapılan duaları da özenle yerleştireceğiz. Asla ümitsizliğe kapılmayın, unutulduğunuzu da düşünmeyin.
Olumsuz hiç bir düşüncenin sizi sarmasına izin vermeyin.
Eşiniz, eskisinden daha bağlı, daha sevgi dolu olarak dönecektir inşaallah,
ona tuzak kurmaya devam edelim dualarımızla. Ne mutlu ona ki bu tuzak onun selameti için kuruluyor, kutlu bir makamdan izin alınarak yapılıyor.Allah de, harikuladelikleri göreceksin.
Allah'a emanet ol kardeş.18 yıl önce gönderildi # -
ablaaaaaaaammmmmmmm etmez olurmuyuz inşallah eşin evine dönecek hep söylüyorum bu konuda benimde inancım çok ve sen bize burada mutlu haberi vereceksin
Allah yardımcınız olsun kardeşim
dualarınızı makbul kılsın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
OLUCAK İNŞALLAH REYHAN ABLA ALLAHIN İZNİYLE EN HAYIRLISI OLUCAK DUA EDERKEN HEP AKLIMA GELİYOSUN, İNŞALLAH ALLAH SANA VE ÇOCUĞUNA GÜZEL GÜNLER GÖSTERECEK BUKADAR İNANIRKEN VE DUA EDERKEN SENİ HİÇ KAPISINDAN BO ELLERLE ÇEVİRİR Mİ....
ALLAH HAKINIZDA EN HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN.UMUD ETTİĞİNİZ YUVAYI ESKİSİNDEN DAHA HAYIRLI BİR ŞEKİLDE BİR ARAYA GETİRSİN İNŞALLAH.AMİN.
ALLAHIM KAVUŞTUR YARABBİM AMİN.
Reyhan ablam inşallah inşallah. Allahım yuvanın üstüne o ışığı hiç smnmeyen güneşi doğduracak inşallah. Bu kadar dua bu kadar yakarış, Allahım bo çevirmeyecek seni inşallah.
Reyhancığım bende aynı şekilde dönecek diyorum.
Sabır güzelim sabır.
Allah ona doğru yolu göstersin inşallah.
Reyhancığım birde maddi açıdan ne yapıyorsun sana ve çocuklara maddi yardımda bulunuyormu?
Açmısın açıktamısın?
Sana yardım edebileceğimiz bi durum varsa karınca kararınca edelim.
Seni ve çocuklarını öpüyor Allaha emanet ediyorum. ...
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
REYHAN ABLA :( SENİ ÇOK SEVİYORUM ABLAM . AHMEDİ ÖP BENİM İÇİN . AZ SABIR ABLAM .
İNŞALLAH DÖNER ABLA İNŞALLAH DÖNER HAYIRLI OLUR VE MUTLU OLURSUNUZ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.