Hapinize hayırlı günlerim canlarım
Çok mutluyum niye biliyo musunuz, kardeşim , benim meleği, nur yüzlüm namza başladı... :):)
Görseniz nasıl da daha da nurla doldu yüz cemali...
Allah bıraktırmasın bir daha, kılmayanlara da nasip etsinm bu ibadetlerin en güzelini.
Hepinize hayırlı bir gün geçirmeniz bütün işlerinizin rast gitmesi için 10 ayetel kürsi ve 10 La havle okuyorumö şimdi.Allahım kabul etsin...
Hepiniz herşeyin en güzeline layık kullarsınız(takdir Rabbimin) Sizinle olduğum için çok mutluyum.
Çok mutluyum :) (CENNET)
(25 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah tamamını erdirir inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
amin canım bende çok sevindim allahım ne kaadr güzel sen dualrmızı namzlarımızı kabul eyle amin
CENNET KOKUM,KOKUN EVİDE BEREKETLENDİRMİŞ MAŞALLAH.SANA VE KARDEŞİNE 7,ER FATİHA AYRI AYRI HEDİYE ETTİM.DESENE ORALARDA BİR KIZIMIZ DAHA OLDU.ALLAH MÜBAREK ETSİN.
HA UNUTMADAN ONA SELAMLARIMI VE FATİHALARIMI İLETİRKEN,SÖYLEMEYİ UNUTMA.KADİR BABA SENDEN USULCA YARE DUA EDERKEN FISILDAMINI İSTEDİ DERMİSİN.GÖNLÜNDEN NE GEÇİYORSA.
Kadir babam benim işte sen busun, seni bunu için o kadar çok seviyorumki, resmen kalbime gönlüme su sewrpiyosun.Ben Allahım ak sakallı bi dedeyi bana hızır gibi gönder Rabbim diyorum,- kardeşim de hep böyle der, belki sen bizin o ak sakallı dedemizsin.(o kadar yaşlı diilsin ama kadir babacım sen)
Derim Kadir Babacım dememi...Kardeşim de okuyo yazılarımızı zaten ama o da çalışıyo çok yoığun yazamıyo.Hediyelerini başımın üstüne taç yaptım bababcım benim.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim cennet çok sevindik. Allah devam ettirsin. bir Fatiha bizden.
cennetcim çok sevindim..rabbim kılamayanlarada nasip etsin..allahım daim eylesin..
Allah razı olsun Recep abicim , mukadder ablacım,sevda abla, canbebeğim :)
maşallah cennetim çok sevindim gülüm allah herzaman bugünki mutluluğundan binlerce katı mutluluk versin 1 ayetel kursi kardeşine ve sana hediyem
Allah razı olsun Nurgül ablacım benimmm
ohh süper canım ya rabbim hiç bıraktırmasın inşallah
bitanem,asıl sen herşeyin güzeline layıksın
melek kardeşine çok sevindim.
seni ve kardeşini çoookkk öpüyorum
Rabbim sizlerle olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah daim etsin insaallah
cok sevindim2 Fatiha da benden
1 tanesi de kardesine iletiver ltf:)18 yıl önce gönderildi # -
İletmez miyim böyle güzel emanetleri hiç :)
Benden sana 1 ayetel kürsi hemen okuyorum kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
Amin .Allah devamına erdirir inşallah.Bizede nasip eder.
Canım cennetcim çok sevindim rabbim daim etsin inşallah. Rabbim seninde gönlündeki hayırlı muradını versin iki cihanda aziz etsin.
Amin amin inşallah cümlemizin :)
Çok sevindim Cennet inşallah hep kılar namazını kardeşin ve hiç bırakmaz...Allah herkese nasip etsin inşallah bizlere de daha iyi tam anlamıyla kılmayı nasip etsin amin.
amin amin canlarım inşallah Rabbim bıraktırmaz bidaha. Yanlız size şunu söyliyim kardeşim sene öncede 5 6 sene öncede kılıyodu ve ne istediyse allahım verdi, bana da öle olmuştu, namaz gerçekten duaların kabulü için çok tesirli.Dün burda namaz kılmayanın duası kabul olmuyomuş diye bi yazıo okudum, öyle ded değil bence yani tanbiiki Allahım bütün kullarının dualarına icabet eder ama namza belkide hızlandırıyodur bilmiyorum ama namza kıldıktan sonra ettiğiniz dualar o kadar içli oluyo ki, kılmayanlarada nasi etsin Allahım tez zamanda.
FARZET CENNET KOKUM,RABBİM BENİ SİZE SİZLERİ BANA HIZIR KILDI.!
BİZ HEP AKSAKALLI DEDE BEKLİYORUZ,YANİ SURET BEKLİYORUZ.ASLINDA ALLAH HEPİMİZİ BİRBİRİMİZE HIZIR KILMIŞ BURDA.
KİMİN YANGINI DAHA BÜYÜKSE BU GÜN,BİR BAKIYORSUN BİR DUA DOSTU YARDIMINA KOŞMUYORMU HIZIR MAKAMINDAN!BEN YİNE DE MEMNUNUM SENİN HIZIR BABAN OLMAKTAN.MUHABBETLE.
:) Babacım evet burdaki herkes birbirinin hızırı. Hamdolsun Rabbim hiç bozmasın bu birliğimizi
3 İHLAS DEĞERLİ KARDEŞİME OKUDUM HEMEN ŞİMDİ . MİS GİBİ NAMAZIN HEMEN ARDINDAN AĞZIMDAN ÇIKAN İLK KELİMELERLE . ALAH ONU SEVDİĞİ KULLARININ ARASINA ALSIN İNŞAALLAH.
ALLAH DAİM ETSİN İNŞALLAH RABBİM BENİN EŞİME DE NASİPETSİN LÜTFEN DUA EDİN.BİZLERİ DE NAMAZDAN AYIRMASIN.
çok sevindim kendi adıma inşallah bir daha bırakmaz namazız yeri apayrı bende sizcede öyledir sanırım
ÇOK SEVİNDİM CENNETCİM ALLAH KILMAYANLARADA NASİP ETSİN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.