BU ARA BENİM RYALARIM PEK MEŞHUR OLDU ARTIK ANNEMDE KIZMAYA BAŞLADI:)SİZE BİZE DANIŞMAK İSTİYORUM DÜN GECE VE SABAH TOPLAM 3 KERE RÜYA GÖRDÜM NEYSE AMA EN ŞAŞIRTANI SABAH OLDU İŞTEN GELDİM NETE TAKILDIM YATAYIM YİNE DEDİM SONRA 9.30DA YATTIM UYUMUŞUM SONRA Sİ SELA SESİ GELDİ BURADAN BİRİ ÖLMÜŞ ALLAH RAHMET EYLESİN İÇİMDEN ÖYLE BİŞEY KOPTUKİ ANLATAMAM DİLEĞİM OLDU DİYE SIÇRADIM SEVİNEREK BENDE ŞAŞIRDIM BU NEDEMEK OLUYO LÜTFEN YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM AKŞAMKİ RÜYAMDADA BOL BOL YÜZDÜM VAPURA KOŞTUM BİNDİM YOKSA BEN ARTIK KAFAYIMI YİYORUM BU DİLEKLERLE
DUA DOSTLARIM YORUM YAPARMISINIZ
(16 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayır olsaun canım kardeşim ama tabirde rüyada denizde yüzmek dünyalık elde etmeye denir. ALLAH hayır etsin ama inaşşlah sonuu güzel olur bak bende çok rüya görürüm ama benimki direk olcak olayları görüürm
18 yıl önce gönderildi # -
YAAAAA BEN HEP GÖRÜYORUM AMA BU TÜR ŞEYLER GENELDE SEVGİLİMİ GÖRÜYORUM:))
ben hiç öle sevgilimi falan görmem güncel olacak olayları görüürm seninki dah farklı
zamn rüya tabirleri kitabı var katkısız rüya tabiri yani değiştirimemiş
arkadaşım ondaki
anlamlara bakıyorum ben hep18 yıl önce gönderildi # -
:):) Gizemcim bence anlattığın iki rüya da çok gzüel. Belkide malum oldu sana dileğinin kabul olduğu, hatta allah çoktan kabul etti dileğini ama zamanını bekliyo.İkinci rüyanda yüzmek çok iyidir sıkıntılardan kurtulmak feraha çıkmaktır, gemiye binmek de kurtuluştur. nuhun gemisinden de anlayabilirsin.Hz.Nuh gemiye binice kurtulmuştu o lanetli yerden,Allah onu gemi ile kurtarmıştı. Canım benim inşallah inşallah inşallah tez zamanda gerçekleşir ne istiyorsan da bize bu müjdeyi verirsin.Senin için dua ediyorum bitanem.
SEVGİLİ GÖRMEK NE DEMEKMİŞ BEN BAKIYORUM İNTERNETTEN KIZ YADA ERKEK OLSUN EVLİLİK DEMİKMİŞ ÖYLE YAZIYO ONLARIN YALANCISIYIM BİDE ERKEK ÇOCUKLA KIZ ÇOCUK ÇOK GÖRÜYORUM 2 TANEMİ ÇOCUĞUM OLACAK YOKSA NE:))
:) tatlı kız ne kadar hayt dolusun sen allah seni üzmelerine izin vermesin herzamn mutlu huzurlu ol. amin
SAĞOL CENNET ÇOK MUTLU ETTİN BENİ OLSUN Bİ KOCAMAN YAZACAĞIM SİTEYE OLDUUUUUUUUUU DİYE 2.DİLEĞİMDE OLUNCA YASİN ABİ DAVETİYEMİ HAZIRLARDA KOYAR SİTEYE ARTIK:)))DÜĞÜN HEDİYESİ
AMİN AMİN AMİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM KİMSEYİ ÜZMESİN
amin canım benim:)
bitanem benim amin amin inşallah.
ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN CANIM
AMİİİİİİİN İNŞALLAH İNŞALLAH
gizem çok güzel rüyalar görüyorsun Hayırdır inşallah gördüklerin hep hayırlı şeyler.inşallah kabul olur dileğin çünkü sen çok istiyosun ve umudunu hiç kaybetmiyosun...rüyaların da çokhayırlı maaşallah...
SAĞOL YA İNŞALLAH GÜNÜN BİRİNDE DUALARIM KABUL OLACAK BIKMAYACAĞIM BİR KERE ÇOK BÜYÜK İSYAN ETTİM AMA O BANA DERS OLDU BİR DAHA ASLA İSYAN ETMEM VE BIKMAM SABIRLA BEKLEYECEĞİM İNANIYORUM ALLAHIM BANA DİLEDİKLERİMİ VERECEK İNŞALLAH
KIZLAR NE OLUYOR DİZİ FİLİMMİ ÇEKİYORSUNUZ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.