Dostlar bi sorum vede sorumun cevabı olumluysa bir isteğim olacak.Sorum şuki bir başkası için istihareye yatılıyor mu?
İsteğimde şuki eğer yatılıyorsa benim için biriniz bunu yapabilir mi?
Ben bikaç kez denedim ama olmadı.Ya uyuyamadım ya rüya görmedim.Bir defasında yine uyuyamadım ama işaret olduğunu düşündüğüm bişey yaşadım.Lakin sizlerin durumlarını görünce Allah bilir elbet ama benden çok çok yukarda olanlarınızı gördüm.Eğer yapılabiliyorsa benim için bunu yapabilir misiniz?
Bebeğim dünyaya gelmeden bu borçları ödeyip eşimle kavuşabilecekmiyiz diye bakmak istemiştim.Bu duamdı aynı zamanda.Sonu hayır mı şermi diye merak ettim.İlk bebeğimiz.Hayallerimiz vardı.Şimdi gizli gizli gelse bile tehlikeli hem bizim hem onun için.Yanlışım varsa düzeltin Allah rızası için.
İstihare
(18 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
tabi yatılıyo arkadaşım ben san söliyeyim
18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim Allah razı olsun.Hayırlar versin inşallah
Bebeğimiz dünyaya gelmeden sıkıntılardan kurtulmayı kavuşmayı nasip etsin rabbim.
Cümlemizin derdine derman versin Allahım.Ya Vehhab Ya Vehhab Ya Vehhab...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
ben bu akşm senin için yatıcam inaşllah allah bana gösterir allahın izniyle olur
Amin dostum Allah razı olsun.Bende senin için dua edicem Allah kabul etsin inşallah.
Yalnız üzülürüm diye hayır değilse söylememezlik etme olur mu son 4-5 aydır hergün umudum kırılıyor inan bu daha ağır olur.Boş yere ümit etmek istemem.En azından düzelecek ama sonra olacak derim.Ama ümit edersem bebeğim doğumuna 2 ay kaldı Allahın izniyle.Allah büyük.
Birde Rüya görmüştüm sanırım sen tabir yapabiliyorsun.
Anlatayımda belki yardımın dokunur.Beni idam edecekler.Babaannemlerin evinin önündeyim.Avludan tarafta.Bir topluluk var bir tarafta.Bide babaannem ve yanında biri var hatırlamıyorum.Babaannem Allaha şükür hayatta.(GERÇEKTEN YANİ) ve ellerini sıvamış ben diyorum neden yapıyorlar babanne diye oda bunların napcakları belli olmaz diyor.Kapının önünde 2 ip var işte.Ve kapıdan çıkarken birden gökkuşağı görüyorum.hemen arka tarafında gökten 7 rakamı iniyor.Bikaç tane var inen 7 böyle.Ben bi namazlanın önünde duruyorum ve idam için beklerken ağlamaya başlıyorum.Sonra vazgeçiyorlar idam etmekten beni.
Böyle gördüm Allah hayır verir inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
amin allah iizn ederse olur ben adah öncekendim için çok yattım hep görüdm ama şimdi belli olmaz sende dua et allah bana göstersin
BEN DE SİZİN İÇİN İSTİAREYE NİYET EDEBİLİRMİYİM?BUNU GERÇEKTEN İSTİYORUM.BELKİ BAŞKALARININ BAKMASI DAHA HAYIRLI OLABİLİR.PEKİ BENİM İÇİN DE SİZ İSTİAREYE YATABİLİRMİSİNİZ?BENİM SORUNUM DA BİR ARKADAŞIN BENDEN SAKLADIĞI ŞEYLERİ BANA ANLATMASI İÇİN ONUNLA YÜZLEŞİP KONUŞMAK.
Allah razı olsun elbette ne güzel bir istek bu hayır demek ne mümkün.Bende sizin için yatmak isterim elbet lakin ben pek göremiyorum.Ama belki sizin için yatınca görürüm.
İNŞALLAH İKİMİZE DE İYİ ŞEYLER GÖRÜNÜR.BU GECE SİZİN İÇİN YAPICAM.
Allah razı olsun bende sizin için niyet edeceğim.hayırlısı olsun inşallah.Cevabıda buraya yazarım yarın Allahın izniyle.
allah allah rüyan çok ilginç belkide bu zor günlerinin sonu çok iyi olacaktır canım benim ben asla yalan sölemeyi sevmme neyse odur direk sölerim rüyamı san merak etme
Allah razı olsun senide bu sıkıntılardan bir an önce kurtarsın inşallah Rabbim.
Evdasevil kardeşim dün senin için istiareya niyet ettim.Arkadaşıyla hayırlısıyla görüşebilecek mi ve yüzleşmesi hayırlı olacak mı diye.Rüya göremedim lakin namazını kılarken kalbime hayırlı olduğu doğdu.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
BEN DE SENİN İÇİN DÜN GECE İSTİAREYE YATTIM.RÜYAMDA BAZI ŞEYLER GÖRDÜM.FAKAT SENİNLE İLGİLİ OLUP OLMADIĞINI BİLEMİYORUM.RÜYAMDA SABAH UYKUDAN UYANIP PİJAMALARIMI ÇIKARIP ÜZERİMİ GİYDİĞİMİ VE KIRMIZI TERLİK GİYİP SONRA VAZGEÇTİĞİMİ GÖRÜYORUM.EVDEN DIŞARI ÇIKTIĞIMDA KAPIDA BANA GÜLÜMSEYEN ÇOK GÜZEL VE TATLI BİR KIZ ÇOCUĞU GÖRÜYORUM.ASLINDA RÜYADA KIRMIZI GÖRMEK İYİ OLMADIĞINI BİLİYORUM FAKAT O KIRMIZI TERLİKTEN VAZGEÇMEM BELKİ HAYRA YORULABİLİR.RÜYADA ÇOCUK GÖRMEK TE BENCE HAYIR OLABİLİR.İNŞALLAH DUALARIN KABUL OLUR.AYRICA BENİM İÇİN İSTİAREYE YATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.BU GECE SENİN İÇİN TEKRAR DENEMEK İSTİYORUM.
Hayırdır inşallah.Gerçekten karışık bir rüyaymış.Ben hiç görmedim.O yüzden tekrar deneyeyim senin için ama sende dua et Allah bana göstersin inşallah.Allah razı olsun bu iyiliğin içinde.
sevda benim için de yatar mısın? ben çok denedim ama tam olarak birşey göremedim, şimdi istihareye o kadar ihtiyacım var ki. ben birini seviyorum ama benimle evlenmek isteyen başka biri var. benim sevdiğim ise evlilik düşünmüyor. ben sabredip dua etmeye devam edip onunla evlenmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini şaşırdım, lütfen benim niyetime de yatar mısın? hangisi hayırlı, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Edvasevil kardeşim.Yanlış anlamazsan bişey sorucam.Çok hoşuma gittiğini öncelikle bilmeni isterim sadece meraktan soruyorum.Neden benim için istiareye yatmayı bu kadar istiyorsun.Allah razı olsun dileklerini sana versin sadece merak ettim.Hani başka arkadaşlarda var isteyen ama özellikle benim için bunu yapmanın başka bir sebebi varmı?
Keşke bende sana gerçekten yardımcı olabilsem.
Ama hamile olduğumdan abdestle yatmak baya zor oluyo.Tekrar tekrar almam gerekiyor çünkü sık tuvalet ihtiyacım oluyor bilirsin.Ama bu akşam yine deneyeceğim inşallah daya aydınlatıcı şeyler söyleyebilirim.
Daha önce kendimede yatmıştım bikaç kez ama görmedim.Bari işaret ver rabbim dedim birden televizyonda bi filmde geçen konuşma benim hayatımı anlatır gibiydi.Ordan işaret aldım.Senin için namaz kılarkende hayır diye doğdu kalbime.
Ama tekrar deneyeceğim inşallah rüyasınıda görebilirim.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.