Maddi ve manevi anlamda çok zor anlar yaşıyorum. Eşimlede durumumuz çok kötü. Günahsız ağızlarınızdan ben ve eşim için birer Ayetel Kürsi ile dua edermisiniz mü'min kardeşlerim. Allah hepinizden razı olsun. Bütün kardeşlerimizin sıkıntılarını gidersin İnşallah.
GÜNAHSIZ AĞIZLARINIZDAN BİRER AYETEL KÜRSİ VE DUA...
(22 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi size 1 tanede eşinize 1 tanede yuvanıza okudum hediye ettim kabul edin lütfen
Amin kardeşim. Allah eşinizle aranızdaki tüm sıkıntıları gidersin. Ayetel kürsi'yi okudum.
1 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUDUM AYNI DURUMDAYIM SAMİMİ KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN
bir ayetel kürsi de benden .allahım tez zamanda imdadına yetişsin.amin
Ya Vehhab Ya Vehhab Ya Vehhab...Allahım benim gibi zor durumda olan bu arkadaşım işlerini kolaylaştır.Hiç ummadığı zamanda ummadığı yerlerden rızıklandır.Tez zamanda sıkıntılarını gider.Aile düzeninin bozulmasına izin verme Allahım.Şüphesiz sen günahsız ağızlarla yapılan dualrı geri çevirmezsin.Sana açılan elleri geri çevirmeye haya edersin.Vadettiğin gibi dualarımızı kabul et.Zor sınavlarla imtihan etme dünyadada ahirettede bu aciz kullarına hayır ver sevdiklerine yakınlaştır sevmediklerinden uzaklaştır Allahım.
Şüphesiz sen kullarına annenin çocuğuna merhametinden daha merhametlisin.Şüphesiz sen sana sığınan aciz kullarının dualarını kabul edersin.
Bizleri tez zamanda huzura erdirdikleinden eyle Rabbim.Ya hayyum ya kayyumu...
Ya zel Celali vel ikram.
Ya erhamerrahimiyn.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Ne güzel insanlarsınız kardeşlerim. Allah hepinizden razı olsun. Bende sizler için dua ediyorum.
ALLAH İNŞALLAH EŞİNİZLE ARANIZ DÜZELİR
Hemen okuyorum, Rabbim yuvanızı kurtarsın inşallah
3 adet okudum kardesim
Allah kabul etsin insaallahAmin amin amin
BEN DE OKUDUM 3TANE.ALLAH KABUL ETSİN.
bende öğle namazı kıldıktan sonra okucam 5 ayetel kürside benden
rabbim huzur ferahlık versin amin amin.....18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Amin. Amin...
3.ADET BENDEN,MADDİ MANEVİ SIKINTILARINIZ İÇİN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Yarabbim sen kardeşimizin sıkıntısını gider, yar ve yardımcısı ol. Bir tane okudum rabbim inşallah sıkıntılarını giderir. İki cihandada yüzünüzü güldürür. AMİN AMİN AMİN
Allah yardımcın olsun inşallah bu maddi ve manevi sıkıntıların en kısa zamanda düzelir. Allahım bu kardeşimin dileğini kabul et ona hayırlı rızk ve mutluluk ver. ayetel kürside okudum kardeşim inşallah düzelir durumunuz.
Değerli kardeşlerim hepinizden Allah gani gani razı olsun...
allah yardımcınız olsun..10 ayetel kürsi hediyemdir kabul edin..en yakın zamanda huzura kavuşursunuz inşaallah..
1 ADET DAHA OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN AMİN.
OKUYORUM ALLAH SIKINTILARINIZA DERMAN OLSUN
3 ayetl kürside benden allahım yadımcınız olsun akkınızda hayırlı olanları nasibetsin yuva huzursuluğ kimseye vermesin benimde evladımın başında allahıma haklarında ne hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum cülesininde bizimde allaha amanet olun dua ile
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.