benim psikolojim çok bozuk
ben sesler duyuyorum
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
CANIM BENDE ÇOK KÖTÜYÜM HER SABAH UYANDIĞIMDA İÇİM AĞRIYO SESİ BIRAK BEN BİŞEYLER GÖRDÜĞÜMÜ SANIYORUM DUAYA SARILDIM BU SİTEYE SARILDIM ALLAHIM YARDIM ET YARABBİM SEN BİZLERİ FERAHA ÇIKAR ÇOK KÖTÜ BİLİYORUM AMA BENDE ATAMIYORUM ÜZERİMDEN BU SIKINTIYI ALLAHIM YARDIM ET YA MEDET
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHA SIĞIN DEĞERLİ DOSTUM.DUALARIMIZ SENİNLE.HEMEN BİR FATİHA ÇEK.
BENDEN SANA 11.ADET FATİHA HEDİYE,LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
AMİN BEN ÇOK KÖTÜYÜM
Allah yardım etsin kardeşim.
KADİR BABA SAOL ALLAH SANA DERT SIKINTI KEDER VERMESİN
1 iclal sana ayetel kursi hediyem 1 tanede merlin sana ayetel kursi hediyem kabul edin lutfen
bu olay yenimi olmaya başladı?
eğer yeniyse,hemen bir hekime baş vurmanızı
önemle tavsiye ederim gittiğiniz hekim sizi yönlendirecektir
çünki erken tedbir çok önemli.
size ayetel kürsi okudum
canım kardeşim benim.19 yıl önce gönderildi # -
S.A. BOŞ KALDIKCA VELEHAVLEVELE KUVVETE İLLA BİLLA HUL ALİYYUL AZİM ÇEK KARDEŞİM.
SENİN İÇİN 20 TANE OKUYACAM
RABBİM HAFİFLERSİN SIKINTINI19 yıl önce gönderildi # -
YA BENİM BU OLAYIM PSİKOLOJİK OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM HERŞEYİ KAFAMI ÇOK TAKIYORUM BENİM ÖLÜMÜM HAYIRLIYSA RABBİM EMANETİNİ ALSIN
ALLAH RAZI OLSUN NURGÜL KARDEŞİM İCLAL NEDENBÖLE DÜŞÜNÜYORSUN AYAKTA KALMAYIZ GÜÇLÜ OLMAYIZ BU HAYATI BİZE LÜTFETTİ YAŞATMAK İSTEDİĞİ KADAR YAŞATIR SONU BİZ DİLEYEMEYİZ.AMİN
YA HU GENÇ DOSTUM DÜN BİR BUGÜN İKİ.HEMEN ÖLÜMÜ ALIYORSUNUZ AĞZINIZA,BIRAKIN ŞU ÖLÜM LAFINI.DAHA İŞİN BAŞINDAYIZ.BAK RAHMETİ BÜYÜK ALLAH VAR DİMİ.
TIBBI ÇARELER VERİYOR,RAHMANİ ÇARELER VERİYOR.BUNLARIN ÇOĞUDA BİZİM SİTEDE FAZLASIYLA MEVCUT.DAĞIT KAFANI BİRAZ.
TAKIL BİR DUANIN PEŞİNE.HADİ AT BU DÜŞÜNCELERİNİ KAFANDAN.
AL ŞEMŞİYENİ ELİNE BİR FATİHAYLA BİRLİKTE,GİR BİZİM 300.000.BİNLİK RAHMET DERYASINA BAK BAKALIM HERŞEY NASIL DEĞİŞECEK.
SELAMETLER ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH.19 yıl önce gönderildi # -
iclal kardeşim bence sen çok acil bir psikiyatra git benim eşim bir psikiyatr nerede oturuyorsun bilmiyorum sana yardımcı olmak isterim ama sen acil bir doktora görün Allah yardımcın olsun
İclal kardeşim hemen pes etmek yok bende zamanında ölümü pek düşünmedim değil.
Fakat kurtuluş bu değil ki asıl hesabın verileceği yere ne hazırladık ki bunda bu kadar aceleciyiz.
İnsanlara faydalı işlerle meşgul olmanı tavsiye ederim.Kendine güzel meşguliyetler bul ve kendini bunlarla vakit geçirirken mutlu hissetmeye alıştır.Yoksa takıntıların üzerinde uzun süre durmak onları büyütüp bizi esir almasına vesile olacaktır.
Rabbim yardımcın olsun.Bizleride kendinden mahrum etmemeni dilerim.
HADİ BURDAN GİDİŞ ÖLÜMDE,GİTTİK BEĞENMEZSEK NE OLACAK...:)
Dostlar gereken herşeyi çok güzel açıklamışlar.Bana size dua etmek düşer.Allah yar ve yardımcınız olsun ablacım.her akşamın bir sabahı,her doğumun bir sancısı var.bu sancı ve karanlık misali günler de güzel doğumlara gebe inşallah.Her sabah ve akşam,Ayetel kürsi,felak ve nas okuyarak her türlü görünen ve görünmeyen şerlerden muhafaza olunalım inşallah.
DOSTLARIM ÖBÜR ALEME HAZIRMIYIZ DA ÖLÜMÜ İSTİYORUZ?
TOPRAK ÜSTÜNDE BİR KELİMEYİ TEVHİD TOPRAK ALTINDAN DAHA HAYIRLIDIR DERLER.19 yıl önce gönderildi # -
İCLAL KARDEŞİM İNŞAALLAH ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİSİNDİR... BENDE SANA FERAHLIK OLSUN DİYE 10 FATİHA 10İHLAS OKUYORUM SIKINTININ BİRAN GEÇMESİ DİLEĞİYLE...
arkadaşım sana tavsiyem tabiki önce doktora git ama namaz kılıyomusun bilmiyorum ama kılmıyosan eğer kılmayı denemeni tavsiye ederim..Bak gör nasıl psikolojin düzeliyor..Bizzat tarafımdan tecrübe edilmiştir..Çok uğraştım ,çok didindim,ölmeyi istedim,psikologlara gittim ama tek çare namaza yönelmem oldu ve huzuru buldum....Rabbim banada tekrar başlamam için gerekli gücü nasip eder inşallah..
allah yardımcın olsun kardeşim
DEĞERLİ KARDEŞİM
benim acizane tavsiyem yalnız kalmamaya özen gösterin
yanınızda mutlaka bir kişi veya canlı bulundurun
banyo lavabo vb yerde uzun zaman geçirmeyin
gideceğiniz doktor ilim sahibi salih bir kimse olursa sizi daha iyi anlayabilir
sizi Allah'a emanet ederim dualarımdasınız19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.