Beni idam edecekler.Babaannemlerin evinin önündeyim.Avludan tarafta.Bir topluluk var bir tarafta.Bide babaannem ve yanında biri var hatırlamıyorum.Babaannem Allaha şükür hayatta.(GERÇEKTEN YANİ) ve ellerini sıvamış ben diyorum neden yapıyorlar babanne diye oda bunların napcakları belli olmaz diyor.Kapının önünde 2 ip var işte.Ve kapıdan çıkarken birden gökkuşağı görüyorum.hemen arka tarafında gökten 7 rakamı iniyor.Bikaç tane var inen 7 böyle.Ben bi namazlanın önünde duruyorum ve idam için beklerken ağlamaya başlıyorum.Sonra vazgeçiyorlar idam etmekten beni.
Böyle gördüm Allah hayır verir inşallah
rüyama bir yorum varmıdır???
(6 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablacım senin ismin ne, hitap ederken bişey diyemiyorum.Bir kere 7 rakamının bi hikmeti vardır kesin.Ya bi zaman ya da bi işaret.Onu sen yor. Ve bellki çok büyük sıkıntıdan sonra Rabbim seni feraha çıkartacan inşallah :)
Çünkü tam idam edilecekken ağlamışsın, ağlamak mutlulktur fakat sonra idam edilmekten kurtulmışsun yani en ümitsiz olduğun zamanda Rabbim seni ikramı ve merhameti ile mükafatlandıracak ve inşallah sıkıntılarını atlatacaksan. İçimden böylke geçti ablacım, rüyayı nasıl yorarsan öle çıkarmış, tez zamanda rüyan hayra çıkar inşallah.Doğmamış o günahsız melek bebeğinin hürmetine Allahım sizi bu sıkıntıdan kurtarsın18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun çok güzel yorumladın.Belki bu sıkıntıların biteceğine işarettir artık.
İsmim Emine...18 yıl önce gönderildi # -
İnşallah emin eablacım inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HAYIRLI RÜYALARDAN EYLESİN .ÇOK GÜZEL BİR YÜYA İNŞALAH REFAHA ERECEKSİN BACIM
18 yıl önce gönderildi # -
Amin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.