gerçekten bilmiorum bu cin olayındanmıdır nedendir hayatım düzene girmiyo hep sorun
birde tanıdığınız hocavarsa yönlendirin beni yoksa sonum kötü beni rahat bırakmıyo
hiç gönlüme göre biri çıkmıo hep hüsran oluyo ilşkilerim allahım ya rabbim sen benim haytımda düzeni huzuru sağla ya rabbim.sen beni art niyetli insanlardan koru
ailemle aram düzelsin huzurum için ban dua edin kardeşlerim
(14 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin inşallah sorunların tez zamanda düzelir allahım yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN HANGİ ŞEHİRDESİN CANIM SEN BEN İZMİRDEYİM BURDA TANIDIĞIM HOCA VAR BEN GİTTİM AMA SENİNDE BURAYA GELMEN GEREKİR ÇÜNKÜ ÜSTÜNE OKUYOR BAZI DÜZENBAZ HOCALARDA VAR YALNIZ DİKKATLİ OL ARARKEN ONDAN BÜTÜN HAYATINI ETKİLER ARKANA BAKIP DÜŞÜN HANGİ SEVDİĞİNİ SEN ÇOK İSTEYEREK SEVDİN AYRILDIKTAN SONRA NASIL SEVDİM BEN BUNU DİYOSUN DEMİ O SEÇİYO ÇÜNKÜ SEVDİKLERİNDE CİNLİ OLUYO ASLINDA AONLAR SENİ ARAÇ OLARAK KULLANIYORLAR ALLAHIM TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIK KARDEŞİM KAFAYI YEDİRTİR BUNLAR SANA.
amin canm benim saol
bak ben hocanın hanımın danıştım dedki benim ebyimede kadın egilodu adapazarında var dedi bi hoca o gayet iyi işte bazı insanlara masal gelio ma abunlar haayatın gerçeği ablacım ben istanbuldayım nasıl geleyim
amin sevdacım inan insanın ailesi arası kötü olunca mafd oluyor bunu ben çok iyi biliyorum yanlış anlamayın benim kendi sorunum yok ailenle ben çok uyumlu biriyimdir elimden geldiğince kırmamaya calışırım cevap bile vermem herseyi konuşarak anlaşmayı denerim hep ama aile büyüklerim sorunları buna beni çok üzüyor rabbim beze ve biizm gibilere yardım etsin amin
eevt hayt gerçekten böle dah zor
allahım yardımcın olsun.cinleri ahreden bi dua var ben de eve gidince sana onu yazayım da hem üstünde taşı hem de devamlı oku
Sevda abla felak nas hep okuyosundur diy mi? Felak nas birebirdir derler hep, etki etmiyo mu senden hiç? Bir de namaz kılıyo musun sevda abla?
Sevda hn. ben yaşınızı bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim..
ama cennetcim abla dediği için ben de abla diyim diyorum..
Asıl söylemek istediğim şeye gelince... sıkıntılı zamanlarımda aklıma ilk getirdiğim şey cenabı Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş.
Bizler hamdolsun dua gibi bir nimete sahibiz... Daraldıkça dua ya sığınıyoruz.
Yanlızca ve yanlızca cenabı Allah dan yardım diliyoruz...Kurbanı olduğum Allah
iyi kullarından eyleyerek sıkıntı versin .... İnşallah...18 yıl önce gönderildi # -
İHLASLARIMI MEVLAM KABUL ETSİN GÖNLÜNE FERAHLIK HUZUR VERSİN .
Allah yardımcın olsun ayetel kürsi okuyorum...
SEVDACIM BÖYLE BİR SİTE BULMUŞSUN HOCAYA GEREK YOK KENDİN OKU OKUMAMIZI İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARSA OKUYALIM BU TÜR HOCALARIN REZALETLERİNİ TV DE İZLİYORUZ RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
canım kardeşim iyibir hoca bulduktan sonra bence bir sakınca yok ama iyi araştır
sabret kardeşim rahatlıyacaksın dualarımız var sana yasini şerif okuyacağım birde kureyş suresini okudum rahatlama hissettinmi18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.