dua dostları sevdanın yazısını görünce bende danışmak istedim size..benim odamda tavşanım kalırken gece yarısı uyanıp bi tavşanı kafesten çıkmış dışarda iki üç tavşan gibi görüyordum..sonra dışarı koydum onu..belki çişini yapıo die öle şeyler geliodur dedim gerçi o şeyler ne bende bilmiyorum ama çok gerçke geliyo...
dün gecede ve bazen sık sık..karabasan geliyo..sıkıyo..ama bişi görmüyorum sadece uykumda çok çok sıkıp bırakmıyo hareket edemiyorum..
bi keresinde gözlerim sanki açık gibi düşünüyordum ama diilmiş ve rüyaymış çünkü elimi ıssrmıştım ve kalktıım da elim kuruydu demek rüyaydı..ama bana çok oluyo bunlar neden bilmiyorum..bazen gece uyanıp üzerime gelen bişi görüyorum ne biliyim hayal ama kayboluyo sonra..ama korkuyorum ve kötü sıkkın üzgün bi uyku oluyo..sizce neden olabilir bunlar..
bende uykumda korkuyorum..burcu
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Sual: Karabasandan kurtulmak için ne yapmalıdır?
CEVAP
Yatarken yatağa abdestli girmeli, Euzü Besmele okuyarak sağ yanı üzerine kıbleye karşı yatıp, sağ avucu sağ yanağın altına koymalıdır. Âyet-el kürsi, üç İhlas, sonra Fatiha ve birer defa iki kul euzüyü okumalıdır. Sonra üç defa (Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illahü) okuyup, üçüncüsüne (el-hayyelkayyume ve etubü ileyh) ilave etmelidir. Daha sonra da on kere (La havle vela kuvvete illa billah) okuyup, onuncusuna (hil aliyyil azim ellezi la ilahe illahü) ilave etmelidir!Li ilafi’yi [Kureyş suresini] gece yatarken 11 defa okumalı.
Aşağıdaki hadis-i şeriflerde bildirilen duaları okumalıdır:
(“Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim” duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.) [İbni Mace]
(“Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ haleka” duasını okuyana, o yerden kalkıncaya kadar, hiçbir şey zarar veremez.) [Müslim]
19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.ne hayırlı dostsun ne güzel bilgiler verdin.muhabbetle
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.