Telfonumu sattım arkadaşlar ödeme yapmak için.Demekki o telefon bana ait değilmiş.Sadece gülüyorum artık :).Allah yardımcımız olsun.
Telefonda Gitti :)
(17 mesaj) (17 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah büyük Allah sana daha ne telefonlar nasip eder gül böyle boşver dünya malı dünyada kalır...Allah yardımcın olsun...
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH daha iyisini vermek için almıştır onu senden..avuntu diil inan her kaybettiğimiz ardından daha iyisine yol açmak için gider. sadece yanisinin gelmesi belki zaman alır ama gelir..
olsun arkadaşım bende satmıştım kredi kartı yüzünden canını sıkma allah büyüktür
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.HER KARANLIĞIN MUTLAKA SABAHI VARDIR...SABRINI VE UMUDUNU YİTİRME...ALLAHA SIĞIN.ALLAHIM KATINDAN BEREKET,RAHMET VE ESENLİK VERSİN SİZE.1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ,NE DEMİŞLER KİMİNİN PARASI,KİMİNİN DUASI.NE DERSİNİZ... :)
Canım kardeşim.İnan senin durumunda olmayı bile isteyecekler var.Ben telefonumu sattım.Evimi banka satacaktı eşyalarımdan kurtarabildiğimi kurtardım kendi evimden eşya çaldım resmen.Kalanlar kaldı.Eşim yanımda değil.Karnım burnumda annemin evinde kalıyorum.Eşimin beş kuruş parası yok ben doğum yapıcam yanımda bile olamayacak belki.Mal gider yerine yenisi gelir.Lakin bu bizim ilk bebeğimiz.Son ayda yürüyüşlerimizi birlikte yapacaktık.Benle birlikte kilo alacaktı eşim.Sabah çıkıp akşama kadar yürüyecektik.Ben doğumdan korkuyordum çünkü böylece rahatlamış olacaktım.Bebeğimin tekmelerini duyacaktı görecekti hissedecekti eşimde.Bebeğimize birlikte seçecektik odasını.Duvarına yapıştırmak için cicili bicili resimler almıştık.Doğum çantamı hazırlarken birlikte yapacaktık alışverişimizi.Sancılandığımda yanımda ilk o olacaktı.Telaşlanacaktı eli ayağı birbirine karışacaktı.Arabayı nasıl sürdüğünü bilemeyecekti.Yoldan annemleri arayacaktı.Benle bir girecekti doğuma.Doğum esnasında geçecek geçecek deyip sinir edecekti beni.Bebeğimiz doğduğunda ilk görenlerden olacaktık.Elimi tutacaktı.Yanındayım canım diyecekti.Beşiktaş forması giydirecektik oğlumuza.Ben bir doğurunca o dokuz doğuracaktı.
Ben bunları kaybettim dostum.
Mal neki.Daha güzelini alırsın.
Ben bunları nasıl bu tadıyla yaşarım tekrar.
Yinede hamdolsun Allahıma isyan ettiğim halde kalbimi katılaştırmadı.İmanimi almadı.Hamdolsunki sağlıklarımız yerinde uzaktayız ama olsun.
Annem babam var yanımda hamdolsunki.
Üzülme sende.
Cana gelcek mala gelsin.Kalbin kırılmasın yeterki...19 yıl önce gönderildi # -
:(: Emine ablacım gözlerim dolu dolu oldu yazını okurken, inan herkesinde kursağında bişiler kalıyor, benim de kaldı hem de en istediğim şey kursağımda kaldı ama çok şükür atlattım,Rabbime sığındım, bu kötü günler geçecek inşallah,Ersin abi sen de böyle düşün. Sen de yuva kuracalksın belki Allah böyle sınıyo sizi en istediğiniz şeylerle...
sevgili kardeşim sakın umutsuzluğa kapılma bebeğin her olumsuzluğu hisseder Allah o yavrunu nasibiyle yollayacak bak göreceksin herşey düzelecek sadece dua et Allah yardımcın olsun inşeallah
allah yardımcın olsun ersin kardeşim rabbim daha kötü günlerden sakınsın rabbim amin.
emine bende çok duygulandım bi yara aldımı o yara kapanmıyor herkesin buruk bir anısı oluyor...
ersin rabbim beterin beterini vermesin yar yardımcın olsun bu günlerinide unutursun inşaalah...
eminenin dediği gibi mal bulunuyorda sağlık ve huzur gibi şeyler bulunmuyor ....19 yıl önce gönderildi # -
İNAN SANA DAHA İYİSİNİ HAZIRLAMIŞTIR.
ONUN RAHMET DENİZİ O KADAR GENİŞ Kİ.İNŞALLAH BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERİR VE SANA BU GÜNLERİN HAZIRLAYICISIN KENDİSİ OLDUĞUNU BİLDİREREK VERİR.AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIM EDER
SANA 50 KARINCA DUASI OKUYORUM19 yıl önce gönderildi # -
S.A.ERSİN KARDEŞİM.HALİNE ŞÜKRETMEK LAZIM.BENİM EŞİMİN ÇALDIRDIGI TELEFONUN SAYISINI
HATIRLAMIYORUM.SEN SATMIŞSIN İHTİYACINA KULLANMIŞSIN GURUR DUY BENCE.MALINMIŞ SATMIŞSIN. YA BAŞKASININ MALINI ÇALANLAR?? BIRAK ONLAR AR DUYSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUNN .BOLLUK BEREKET VERSİN HANENE.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim daha güzelini nasip eder inşallah
Allah yardım etsin kardeşim. Allah daha güzellerini nasip eder imşaallah.
ALLAHIM NE OLUR KİM SEYİ ÇARESİZ BIRAKMA SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK BİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM
allah yardım etsin inşallah allahım daha iyilerini nasip etsin seni bu durumdan kurtarsın amin amin amin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.