YA RABBİ
YA PADİŞAHLAR PADİŞAHI
SENİ AŞİKAR GÖREMİYORSA DOSTLAR
BARİ SEVGİLİNİN YÜZÜNÜ GÖSTER
YA RABBİ
YA PADİŞAHLAR PADİŞAHI
SENİ AŞİKAR GÖREMİYORSA DOSTLAR
BARİ SEVGİLİNİN YÜZÜNÜ GÖSTER
amin amin amin Allah herkese nasip etsin
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
AMİN YARABBİ AMİN
AMİN YARABBİM.
ONUN GEÇTİĞİ TOPRAKLARA YÜZ SÜRMEYE HEVESLİ BİRİ VAR RABBİM,
ONUN GÜL TENİNİ YALAYAN RÜZGARLARDA GÖZLERİNİ KAPATIP SANA YALVARMAK İSTEYEN BİRİ VAR RABBİM.
ONUN BULUNDUĞU MECLİSTE KAPI EŞİĞİNDE BEKLEMEYE RAZI BİRİ VAR RABBİM.
ONUN TÜKÜRÜĞÜNE MUHTAÇ BİR GÜNAHKAR VAR RABBİM.
SEN BİLİSİN RABBİM.
AMİN AMİN AMİN .
Yarabbim sen bizlere peygamberimizin şefaatini nasip et, onun yolunda yürümeyi, islama hizmet etmeyi, insanlara yararlı olmayı ve o mübarek beldede onun yanında namaz kılmayı, dua etmeyi nasip et yarabbim nasip et yarabbim nasip et yarabbim. AMİN AMİN AMİN
AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN AMİN AMİN
AMİN.AMİN.AMİN.
GÜL YÜZÜNE HASRET BİRİ VAR YA RABBİ...AMİN AMİN AMİN... ŞEFAAT YA RESULALLAH...
AMİN AMİN GÜL YÜZÜNE GÜL KOKUNA KURBAN BUCAN
AMİN AMİN AMİN.GÜL YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTER BU CAN YOLUNA KURBAN AMİN.
Çok istiyorum çok. Gül yüzlü efendimiz bir kere bir kerecik 1 sadise bile olsa o gül yüzünü bana gösterse.Biz onun ashabından olamadık ama onu gül yüzünün hasreti ile yanıp tutuşuyoruz.
Bilmiyorum bu yabgın nasıl söner, ya da hiç sönmezs ahirete gidene kadar,belki efendim bana yüzünü gösterse yangınım daha da çoğalacak ama yine de istiyorum.
Rabbim yalvarırım o gül yüzlü peygamberinin gül yüzünü bana ömrü hayatımda bir kerecik bir sadise de olsa göster Rabbim.
Allah hepimize nasip etsin.En azindan ümmetinden olmayı nasip etti.Ya başka bir millette ondan bi haber yaşasaydık dostlar.Düşünmek bile kötü..Allah her milletten kardeşlerimizi hidayete erdirsin.
amin amin fatma ablam çok güzel dualar ediyorsun allah razı olsun senden
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.