ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜ BOMBA PATLADI ANKARA ULUSTA ÇOK KÖTÜ ÖLENLER VAR.
BOMBA PATLADI
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah ölen kardeşlerimize rahmet etsin
18 yıl önce gönderildi # -
EVET BENDE ŞİMDİ HABERLERDE İZLİYORUM ÇOK KÖTÜ YA SUÇSUZ GÜNAHSIZ YERE İNSANLAR ÖLMÜŞ ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA SABIR VERSİN
allah rahmet eylesin bende şimdi sizlerden duydum çok acı bişey ya
BÖYLE BİR OLAYI GERÇEKLEŞTİRENLERİ ARKASINDAKİLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM . BÖYLE BİR VAHŞET OLAMAZ. ÖLENLERE RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFA VERSİN ALLAHIM . AMİN AMİN AMİN .
Allah rahmet eylesin ölenlere çok kötü daha yeni gördüm mesajı...Allah yardımcısı olsun herkesin böyle şeylerden korusun. bi kere daha ulusta böyle bişey olmuştu yangınmı çıkarmışlardı ne, ne istiyolar acaba bunu yapan vicdansızlar...biraz kalplerinde merhamet olsa bunu yapmazlar...
Allah'im olenlere rahmet geride kalan ailelerine yakinlarina sabir ver Yarabbi'm
Olenlerden biri Pakistan vatandasi imis, kimbilir ne umitlerle gelmisti Turkiye'ye
Bu kotulugu yapanlari Allah'a havale ediyrum ben deAllah'im yaralilara acil sifalar ver insaallah
Amin amin amin
Bende ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
iŞİNDE GÜZÜNDE EKMEK PARASINDA OLAN İNSANLARA NE HAKLA BU ZULMÜ EDEBİLDİ BU İMANSIZ.
Allahım Yüce rabbim .
ORADA hayatını kaybeden kardeşlerime Rahmet Ailelerine sabırlar diliyorum.
Allah yapanların yanına bırakmayacaktır yüce rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
o duarkta bende olabilirdim yada karşısında..gitmediim yer diil..
allah hepimizi korusun..
1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM ŞİMDİ . ALLAH KABUL ETSİN .
Allah'ım ülkemizi insanlarımızı koru akıl fikir birlik dirlik ver hepimize
Allah'ım askerlerimize polislerimize güç kuvvet ver bizi iç ve dış düşmanlara yem ettirme....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAHMET EYLESİN TEKRARI YAŞANMASIN
KORKUNÇ BİRŞEY RABBİM YARDIM ET NE OLUYOR BİZE İNSAN LIĞIMIZI KAYBEDİYORUZ BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ
Allahım Ölenlere rahmet, yaralılara sağlık ve afiyet ver ya rabbim. Bunları yapanlar insan olamazlar.
Biz insanı en güzel şekilde yarattık
Sonra onları aşağıların en aşağısı kıldık(TIN suresi 4-5 ayetler)18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ÖLENLERE RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR VER RABBİM NELER OLUYOR BİZE KULUN KULA ETTİKLERİNE BAK YARAB SEN KORU RABBİM HEPİMİZİ AMİN.
Benim eşimde orda hem ayrıyız hemde böyle olaylar...Allahım korusun onuda bütün masum insanlarıda.Allah ölen masumları cennetine kabul etsin.Ailelerinede sabır versin inşallah...
allah korusun kardeşlerim ölenler için 1 fatiha bende allahım kabul eyle
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.