Gülmen için kalan tek neden; artık hep seninle, üzülme Allah hep bizimle…
bitecek bu sesler, sen taş değil çiçek toplayacaksın.
Gözlerin kan gibi değil deniz gibi parlayacak.
Yüzünde gözyaşları değil güller açacak.
Dua edecek dillerin beddua değil…
SAVAŞAN KARDEŞLERE
(13 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin Amin İnşallah Allahım sen bizlere yardım et bu günler uzak olmasın...
18 yıl önce gönderildi # -
AÇ SİNENİ RABBE RAHMET DOLSUN,
GAM,KEDER SANA GÖRE DEĞİL.
YAZMIŞ,KIŞMIŞ,BAHARMIŞ,HAZANMIŞ,
YAR İLE BİR OLDUKTAN SONRA,ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL.UMARIM BU YAZDIKLARIN SANA AİTTİR DEĞERLİ DOSTUM.!
inşallah Allahım inşallah
Değil Kadir Baba alıntı.
AMA BENİM YAZDIKLARIM BANA AİT.HOŞGELDİN,SEFA GELDİN,İYİKİ GELDİN.GÖNÜL HEYBEMİZDEN SANA 7.FATİHA HEDİYE ETTİK LÜTFEN KABUL ET.
Sağol Kadir Baba hoşbulduk.
Benden de sana 5 tane Ayetel Kürsü.Sen de kabul et lütfen18 yıl önce gönderildi # -
“ Allah’ ım Sen, onlara yıkık şehirler değil, cennet bahçeleri göster. Top sesleriyle kulaklarını sağır etme; onlara tıpkı eski günlerdeki gibi, baharı soludukları anlardaki gibi uhrevi nidalar duyur. Burunlarına keskin, ölmüş bir şehrin kokusu gelmesin de cennet güllerinin, misk-i amber kokularını yolla.”
Şimdi yüreğim sızlıyor ya…Bırakın sızlasın, kimseler dokunmasın yarama, dokunmasınlar yaramıza…Çünkü bizler yüreğimiz sızlasa da, her nefes alışımızda nefesimiz boğazımızda düğümlense de, gözlerimiz dolsa da, her şeyi, tüm engelleri ellerimizin tersiyle itip ve de çıkıp Vefasız, Acımasız Dünya’ nın karşısına:
Merak etme yüreğim ötelerde baharlar vardır.Bir gün ORAYA da uğrayacak inşaALLAH barışın o, bütün doğayı kıskandıran haki rengi.
ALLAH YARDIMCINOLSUN
.
Rabbim yetişecek
Efendimizi bizlere şefaatçi eyleyecek
Ondan başka kimsemiz yok gidecek
İnşallah tez zamanda duamızı kabul eyleyecekKadir baba şimdi ben yazdım :)
Amin Amin AMin yüzbinlerce kez amin.
Allah'ım yar ve yardımcıları olsun.
Onlara tez zamanda gün yüzü göstersin.
Savaşlar son bulmaz ama şehitler hiç ölmez.
Şehitlerimiz için benden 10 adet Fatiha
Sen kabul eyle yarabbim . Ruhlarını şad eyle, haberdar eyle.
Amin Amin AMin.18 yıl önce gönderildi # -
hazancığım,senin yazdıkların içimi nasıl acıtıyor bilemezsin bende her duamda,zulm altında olan müslüman kardeşlerimizi mutlaka anmaya çalışırım.onlar bizim kanayan yaramız.Allahü teala buyuruyor ki,siz mümin kardeşinizi kendinizden çok sevmezseniz gerçekten iman etmiş olmazsınız diye.inşallah hatasız yazmışımdır.ama özü böyle.mümin müminin tırnağına kurban olur.Allahım müminleri her daim korusun.hıfzetsin.her işlerini hayırlara tebdil eylesin.tek sancak altında birleştirsin.birbirine kardeş olma makamına erdirsin.onlara zulmedenlere de hidayet nasip etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.