rabbim hepimizin cumasını mübarek eylesin.bugün yaptığınız dualar kabul olur inşallah.allah hepimizin muradına ermesini nasip eyler inşallah.rabbim sen içimi biliyorsun lütfen beni yalnız bırakma.amin
cuma
(21 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
cumanız mubarek olsun dua dostlarım.bu günü hakkıyla değerlindirmek nasip olur hepimizi inşallah.dualarınızın kabul olmasını dilerim.
19 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH...
AMİN .HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM..
Amin...
AMİN.AMİN.AMİN.
amin amin
amin amin rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin amin
AMİN AMİN AMİN.
amin
AMİN AMİN AMİN. RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN İNŞ.
sevgili dua dostlarım.hepinizin cuması mübarek olur işallah.işleriniz yolunda,sağlığınız ve afiyetiniz yerinde olur inşlallah..hepinizin muradına nail olmasını gönülden diliyorum.allah yardımcımız olsun. amin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN.
Ekincim hoşgeldin canım benim,nerelerdeydin. Allah cümle dualarını kabul etsin, ben senin derdini biliyorum, anlatmıştın yanılmıyorsam, Allahım tez zamanda gönlündekini versin sana , dualarımdasın bitanem benim.
AMIN AMIN
seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun 7 ayetel kürsi hediye ettim allah kabul etsin amin
Tekrardan merhaba dua dostlarım,hayırlı cumalar.Rabbim hepimizin günahlarını affeyler inşallah.Darda olanlara,sıkıntıda olanlara merhamet eyler inşallah.bu günün hatırına dualarınız kabul olur muradınıza erersiniz inşallah..
amin amin amin Allah razı olsun....inşallah Allah dualarımzı kabul etsin bziiz bu sııntıdan kurtarsın inşallah...
amin.amin.amin. inşallah
5 tane ayet-el kürsi 10 tane selat-i tefriciye hediye ettim.kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar kardeş..Rabbim dualarını kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.