3ayetel kürsi
21kureyş
10salavat
10la havle vela kuvvete illa billahi
3kaza bela duası
3haşr süresinin son üç ayeti
3 tanede rabbime bizi daha beterinden koruması için şüküe ettim arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum allah bizi birbirimizdn ayırmasın amin
(sevda) ben geldim arkadaşlar size okuduğum dualrımı kabul edin ve istahereye ya
(38 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hoşgeldin kardeşim.Yatabildinmi istihareye???
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN GÜZEL BACIM HAYIRLI GÜNLERİN OLSUN İNŞALLAH BENİM İŞLERİM İÇİN BANA DUA EDERMİSİN LÜTFEN MAĞAZADA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI BOL KAZNÇLAR NASİP ETSİN BORÇLARIMIZA ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN DİYE.ALLAH''A EMANET OL KARDEŞİM.
amin allahım razı olsun
HOŞBULDUK EVET YATTIM CANIM BENİM VE ÇOK DEĞİŞİK ŞELR GÖRDÜM BAK ŞİMDİ
iyi oku benim amcamın kızı var o gelio yanıma üstünde yeşil bir gömlek var ondan sonra onla yatıyorum ben odaya küçük erkek kardeşi girio ama ben uyukluyorum ki uyuklamakta sevdiklerinden ayrı kalmaktır tabi bu sensin ondan sonra çocuğun tırnağında kırmızı oje vardı ama azdı yanı temizle diodum bunlar sana yakışmamaış ve ekmek alıyodum ben nimet rızk
şimdi bu rüyada hayırda var şerde ama hayır daha çok sıkıntılardan sonra bence feraha ereceksin18 yıl önce gönderildi # -
daah önce istahereye çok yattım ben hep net görürüdüm bu biraz karışıktı yani sıkıntın çok ama bence düzelecek
Allah razı olsun kardeşim anladığım kadarıyla bebeğimiz doğana kadar ayrıyız.Allah büyük.Elbette o ne zaman derse o zaman doğru zamandır.Saol tekrar...
yıldız kardeş yaşınızıda bilmiorum ama önemi yok abla kardeşin niyet önemli tabi dua ederim bu akşam san merak etme
bu akşam benim içinde yatarmısın lütfen lütfen:)
yani canını çok sıkam allah büyüktür ama rüyandaöle anormal derce veya çok kötü bi hayırsızlık görmedim ayrılık hissettim tabi karışıklık ama düzelir canım benim
geldinmi kız sen bakiim ben kime söz vermiştim sanamı
Peki bu yeşil gömlek giyen kim anlamına geliyor acaba sen yorum yapabildinmi?
evet geldim banada söz vermiştin biliyorsun bu aralar rüyalarla kafayı yemek üzereyim lütfen banada istiareye yat bakalım dileklerim gerçekleşecekmi lütfen
tamma yatarım gizem sanada bak canım yeşil giyenin kim olduğu önemli değil önemli olan allahın bana gösterdiği renk yeşil beyaz hayır kırmızı siyah hayırsız
tamam şimdi ben meraktan ölürüm ya:(
canım benim merak etme ben san yazıcam tamamı inşallah allah göstersin dua ette
tamam dua edeceğim inşallah net görürsün mutlu haberler alırım senin msn adresin varmı
var canım benim temeldekor@hotmail.com
ekledim
teşekkür ediyorum tekrar.sabır sabır sabır ya sabır ya sabır ya sabır....
bişey değil canım kardeşim
sevda seni msn e ekleyebilir miyim, konuşmak istiyorum izin verirsen
Sevdacım istiareye yatarken tam olarak neler yapıyorsun bana adım adım anlatır mısın acaba benmi eksik bişey yapıyorum diye düşünmeye başladım.
Tam olarak abdest alışından başla olurmu?Abdestini aldın sonra...18 yıl önce gönderildi # -
bak canım kardeşim ilk baş gusül alıyorum sonra normal abdest aliyorumve sonra namaza duruyorum niyet ettim allahım bu iş bu arkadaşım için hayırlımı değilmi hayırlıysayeşil beyaz göster ya rabbim hayırsızsa zaten kırmızı siyah ellerimi bağlıyorum ilk rekatta fatiha-kafirun
ikinci rekatta fatiha-ihlas
namza bittimi
oturuyosum duasınıda okuyorum istaherenin kalkıp sağıma yatıyorum18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN CANIM KARDEŞİM YA VEKİL CELLE VE CALALUHU
Anladım abdestli yatıyosun tabi teşekkür ediyorum bende böyle yapıyorum aslında ama hayırlısı ...
evet öle işte ama tabi bunla umutsuzluğa kapılma bence çok kötü bi durum yok bak arkadaşımızda yatmış senin için oda şer az dio sadec sıkıntıların işte onlardageçecek
AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.BİZDEN SİZE 41.TEVHİD HEDİYE OLSUN.LÜTFEN KABUL EDİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin allah razı olsun amin ya rabbim
Amin Allah razı olsun kardeşim, Allah dualarını kabul etsin...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.