amin canım benim
(sevda) ben geldim arkadaşlar size okuduğum dualrımı kabul edin ve istahereye ya
(38 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM FIRSATIN OLURSA RİCA ETSEM BENİM İÇİN YATARMISIN BİDE, MÜMKÜNSE TABİİ ALLAH RIZASI İÇİN 2 DİLEĞİM VAR OLACAKMI DİE MSN ADRESİNİ BENDE EKLEYEYİMMİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN.İSTİHARESİNE GÜVENİP YATIVER DİYECEĞİM Bİ ARKADAŞIM YOKDA
18 yıl önce gönderildi # -
Allah bizi ayırmasın bu güzzel ortamdan herkesin sıkıntısınıda alsın AMİN
SEVDACIM BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SANA ELLERİNİ BAĞLAMAK NİYE BEN ÖYLE YAPMIYORUM DA
Sevdacım Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
ya canım ellerini bağlamak derken
ruküdeyken canım benim ayrıca dualarınız da beni koruyo gec rüyamdada gördüm üstümee gelen iri cüsseli iki köpek bana saldırıodu ama zincirleri kalındı ulaşamıodu18 yıl önce gönderildi # -
PARDON YA
İYİ OKUMADI AMA YİNEDE NİYETTE ÖYLE DENMİYO SADECE İKİ REKAT NAFİLE NAMAZ KILIP SONRA BİTİNCE ONU SÖYLÜYOSUN YANİ HAYIRLIMI DEĞİLM YANİ BENİM BİLDİĞİM, AMA BEN PEK NET Bİ
ŞEY GÖREMEDİM ACABA ONDANMI HATAM18 yıl önce gönderildi # -
ya sevdacım bi yüzsüzlük etsem acaba benim içinde yatarmısın ishareye ?tabi istersen olmaz dersen sana kırılmam merak etme benim çıkmamlazım eğitimim varda...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.