mrb arkadaşlar urfadan bu sabah saat 4 geldim o kadar yorgunumki şuan türbeye dün gittim çok kalabalıktı sizler için çok dua ettim eyüp peygamberin türbeside oraya yakındı gidemedim oraya sizleri çok özlemiştim sizleri ne kadar çok sevdiğimi anladım insan ayrı düşünce daha iyi anlıyor dün akşam saat 11 30 çıktık ordan yemin ediyorum yolda hiç uyumadım 4 saat boyunca hep dua ettim allah gece yarısında duaları kabul eder diye hep dua ettim allah ne muradınız varsa versin allah yar ve yardımcınız olsun
geldimmm
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH KABUL ETSİN ALACIM HOŞGELDİN RABBİM KABUL ETSİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN.
19 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin canım kardeşim allah kabul etsin amin
Allah mübarek etsin seyahatini
kabul etsin dualarını ve gayretlerini
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
Allah dualarını kabul etsin inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN.
HELE HELE GECE YOLCULUĞUNDA ETTİĞİN DUA KABUL OLUR RABBİM KABUL ETSİN İNŞAALLAH.
SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
çok sağolun allah hepinizden razı olsun allah sizlerinde dualarınızı kabul etsin
Hoşgeldin Süheylam, Gizem senden haberler getirdi hep bize:)
Allah kabul etsin bitanem benim, Rabbim inşalah bütün sıkıntılarını alır da o çok istediğin muradaını hayırlısı iler tez zamanda verir canım benim Hz.Halil İbrahim hürmetine...19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablam senin için çok dua ettim o istedeiğin şey için rabbim en kısa zamanda kabul eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnn
Bitanemm benim nasıl mutlu oldum,Allah bin kere razı olsun unutmadığın için beni canım Süheylam.
Alacığım öyle mutlu oldumki şimdi ben.Rabbimde seni mutlu etsin.
hoş geldin bitaneciğim benim.19 yıl önce gönderildi # -
Hosgeldin Ala cigim
Allah razi olsun senden
Allah'im dualarini kabul etsin insaallahAmin amin amin
HOŞGELDİN SÜHEYLA ÇOK SAĞOL YA SANA EMANETLERİMİ UNUTMAMIŞINDIR İNŞALLAH ALLAHIM BÜTÜN DUALARINI KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN
Hoşgeldin Süheylacım, Allah kabul etsin dualarını... Allah razı olsun senden.
Bu arada bu sabah yaptım duayı canım...19 yıl önce gönderildi # -
bende merak ediyordum ay çok sağol ya allah kabul etsin allah razı olsun
Amin. inşallah kabul olur çok huzurlu okudum okurken sanki her yer netleşti heryer berraktı. Senden de Allah razı olsun.
msn girsene
Allah razı olsunVYaptıgın duaları kabul etsin inşalah.
ALLAH GAYRETLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN,DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
süheylacım hoşgeldin güzellikler getirdin ..allahım kabul etsin...
hoş geldin allah razı olsun tüm dualarını kabul etsin her şeyi gönlüne göre versin amin
ALLAH KABUL ETSİN.SAFALAR GETİRDİN.
CANIM SÜHEYLAM HOŞ GELDİN...RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN...GÖNLÜNDEN NE GEÇİYOSA RABBİM SANA ONU VERSİN AMİNN
Allah binkere razı olsun kardeşim seninde dualarını hayırlısıyla kabul etsin Mevlam Amin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.