Yanlış anlamazsan bişey sorucam.Çok hoşuma gittiğini öncelikle bilmeni isterim sadece meraktan soruyorum.Neden benim için istiareye yatmayı bu kadar istiyorsun.Allah razı olsun dileklerini sana versin sadece merak ettim.Hani başka arkadaşlarda var isteyen ama özellikle benim için bunu yapmanın başka bir sebebi varmı?
Keşke bende sana gerçekten yardımcı olabilsem.
Ama hamile olduğumdan abdestle yatmak baya zor oluyo.Tekrar tekrar almam gerekiyor çünkü sık tuvalet ihtiyacım oluyor bilirsin.Ama bu akşam yine deneyeceğim inşallah daya aydınlatıcı şeyler söyleyebilirim.
Daha önce kendimede yatmıştım bikaç kez ama görmedim.Bari işaret ver rabbim dedim birden televizyonda bi filmde geçen konuşma benim hayatımı anlatır gibiydi.Ordan işaret aldım.Senin için namaz kılarkende hayır diye doğdu kalbime.
Ama tekrar deneyeceğim inşallah rüyasınıda görebilirim.
Edvasevil kardeşim.
(3 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çünkü gördüğüm rüyalar bazen daha sonra tam kesin olmamakla birlikte çıkabiliyor.bu yüzden merak ediyorum.bir de başkaları için yapılan duaların kendimiz için hayırlı olabileceğini düşünüyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
Anladım canım doğru söylüyorsun tabi.Ben sadece her bir işaretine muhtacım rabbimin bi ümit diye o yüzden sordum.Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.