YARABBİ BİR MELEK BEKLİYORUM,
YÜREĞİM PIR PIR EDİYOR,
SORMIYACAĞIM CENNETİNDEN Mİ KATINDAN MI,
BİLİYORUM GELİNCE ONU ÇOK SEVECEĞİM.
SEN BİLİYORSUN RABBİM BEN MELEKLERİ ÇOK SEVİYORUM.
ALLAH MELEKLERİMİZİ YANIMIZDAN EKSİK ETMESİN.AMİN.
YARABBİ BİR MELEK BEKLİYORUM,
YÜREĞİM PIR PIR EDİYOR,
SORMIYACAĞIM CENNETİNDEN Mİ KATINDAN MI,
BİLİYORUM GELİNCE ONU ÇOK SEVECEĞİM.
SEN BİLİYORSUN RABBİM BEN MELEKLERİ ÇOK SEVİYORUM.
ALLAH MELEKLERİMİZİ YANIMIZDAN EKSİK ETMESİN.AMİN.
GELECEĞİNDEN O KADAR EMİNİM Kİ BAK SANA HEDİYENİ BİLE HAZIRLADIM.GÖNÜL HEYBEMDEN.100 LA HAVLE.
HADİ DAHA NE BEKLİYORSUN.!
ne güzel yazmışsın sen allah gönlüne göre versin amin
Allah dileklerini hemen kabul etsin inşallah...
allah dileklerini kabul etsin inşallah 2 fatiha okudum meleğin için kadir babam.
:) Gelicek babacım
KİM KİMİN İÇİN OKUR,BİLİRMİ,
GÖNÜL SEVDALI OLURSA,
HA BİR KUL,HA BİR MELEK,
ALLAH DİLERSE,NASİP OLURSA.
Melekler her daim çoğalsın inşallah.
Meleksiz Cennet
Bilemiyorum çocuğum…
Anlamak istemiyorum…
Aş koydular önümüze,
Tatsız,tuzsuz,sanki zehir
“Özgürlüğü tat…” dediler,
Özgürlüğün kanadı yok,
Hiç uçamıyor çocuğum…
“Al sana sevgi…” dediler.,
Öylesi dostlar başına…
Her şey yalan,her şey sahte…
Bahar dalları çiçeksiz,
Bal kovanları peteksiz…
“Dünyâda cennet…” dediler,
Cennet meleksiz çocuğum…
26.10.1993
Haluk Şan Dikmen
http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?ts23=23.05.2007%2013:18:47&sair=33055&siir=449584
YASİNİM YÜREK YÜREĞE KONUŞMAK NE GÜZEL DEĞİL Mİ.ALLAH AYIRMASIN BİZLERİ,İNŞALLAH.
Seni görmeyen gözü neyleyim
Seni bilmeyen akli neyleyim
Seni özlemeyen kalbi neyleyim..
Muhtacim sana.. Asigim sana.
ya Nebiyyallah(s.a.v),
İLAHİ SÖZLERİ BUNLARI YAZMAK GELDİ İÇİMDEN BİLMİYORUM NİYE.....ALLAHA EMANETSİNİZ..
AMİN KADİR BABAM RABBİM BİZLERİ AYIRMASIN AMİN.
AMİN KADİR BABAM AMİN
Amin Amin Allahım bende bekliyorum melek banada gönder.
Kadir amcam ve dostlarım bu yürek sizin için atıyor. İnşallah uzun bir süre daha atacak.
Kadir Babam iki gündür beni o kadar mutlu ediyorsun ki. Senin benim için yazdıklarını, dualarını, dileklerini okurken o kadar duygulanıyorum ki işte olmama rağmen kendimi tutamayıp ağlıyorum. Allah bana verdiğin mutluluğun, huzurun binlerce katını sana nasip eyler inşallah. O güzel yazılarını, dualarını, nasihatlerini hep kulaklarımda çınlatıyorum. Ve seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Sen gönlü kocaman, sevgi dolu, şefkat dolu, erdem dolu bir insansın. Allah seni başımızdan eksik etmesin, bizi yalnız bırakma sakın. Daha senden çok şey öğrenip, alacağım ben.
Allah senden razı olsun, ne muradın varsa tez zamanda versin inş. , Allah tüm sıkıntılarını, dertlerini tez zamanda ortadan kaldırır inş. Rabbim o güzel kalbin için dualarını tez zamanda kabul eyler inş.
Ben bugün üye oldum buraya ama haftalardır yazılarınızı, hayır dualarınızı, Allaha olan feryatlarınızı, yakarışlarınızı, birbirinize olan yardımlarınız, manevi desteklerinizi, esirgemeden, menfaatsizce birbiriniz için yaptığınız duaları, hepsini takip ediyorum ve uzaktan da olsa ablam vesilesiyle dualarımı sizlerle buluşturuyorum, sizler için haftalardır dua ediyorum. Hepinizle ilgili az çok bilgim var Artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim, o güzel dualarınıza bende âmin âmin âmin demek istiyorum. İçimde öyle büyük bir huzur var ki ilk öncellikle canım ablam, her şeyim olan bitanem sayesinde yattığım gaflet uykusundan uyandım ve sizlerin sayesinde Allah’ıma, dualarıma daha çok sığındım. Allah’ım dedim nasıl bu kadar zaman sana yüzümü çevirmişim, ben ne büyük günahkârım dedim. Allah’ım affetsin beni, hepimizin günahlarını affetsin. Üzerimizden rahmetini eksik etmesin. Şefaat Ya Rabbim Şefaat!
Kadir Babam, Fatih Abim, Yasin Abim, Şengül Ablam, Fatma Ablam, Filiz Ablam ve bütün dua dostlarım, hepiniz için 7 Ayet-el Kürsü okudum. Sıkıntılarımızın defi için, muradlarımız için, Allah rıza için size hediye ediyorum. Kabul eyleyin.
Bundan sonra bende aranızdayım, buradayım elimden geldiğince, işimden zamanım kaldıkça dualarımda siz olacaksınız ve hep sizinle olacağım inşallah Allah’ım nasip ettikçe.
Hepinize çooooook teşekkür ediyorum beni tekrar hak yoluna döndürdüğünüz içinnnn!!!
Allah hepinizden razı olsun!!
ŞAHİT OL YARAB.ŞAHİT OL YARAB.ŞAHİT OL YARAB.
Allah razı olsun. Kadir kardeşim Melek kardeşimiz Hediyeyi buldu galiba.
Evet Recep Abicim, Allahım bana hediye olarak sizleri gönderdi, dualarıma dualar katıp ona daha çok ibadet edebiliyim diyim sizlerle karşılaştırdı bizi..
sen ne tatlı şeysin...
kimin kardeşisin...tabiki tatlı olcucaksın
seni çoooooookkkk seviyorum MELEK..
iyi geldin hoş geldin.
Hoşbuldukkkkkk :))
Cenettinn kardeşiyim onun sayesinde sizlere ulaştım bende :)
İyi ki vesile olmuş...
Bende hepinizi çooookkk seviyorum:)
Yasin abim bu arada şiirin çokk güzell, çok teşekkür ederim:), şimdi oturup okuyabildim doru dzgün,
Ben bi yandan çok yoğun çalışırken bi yandan dualarınıza ortak olmaya çalışıorum onun için geçikilmiş cevaplarımı mazur görün..Bu güzelliklerinizin için çok teşekkür ederim ...
HOŞGELDİN MELEK KARDEŞİM
SENİ KISKANMADIM DESEM YALAN OLUR KADİR BABADAN BU KADAR ÖVGÜ ALMAK ONUN TARAFINDAN SEVİLMEK HER KİŞİYE NASİP OLMUYOR DA... :)
Hoşbulduk :)
Kadir Babamdan Allah razı olsun.
Bende onu çok seviyorum.
Bir baba gibi..
Kadir Babamın kocaman bir yüreği var, o hepimiz çok seviyor.
Valla Behnan abla bende kıskanmadım desem yalan olur :) Neyseki kardeşim olduğu için mutlu oluyorum :) Şaka tabi burda herkes birbirini çok seviyo, Kadir babanın sevgisi herkese yeter :)
YETER TABİ ONUN KALBİ DÜNYALAR KADAR
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.