çok ayıpladım neden insanlar birbirini kınarlar..siz başka şeye üzülüyorsunuz o ise buna..neden insanları sizi dert ortağı bilip anlattıklarına pişman ediyorsunuz ki?siz forumun sahibi diilsiniz sadece üyesisiniz ve bi yanlışlık olursa zaten yasin kardeşim silicektir..isyan aşk maceraları...vs vs...siz nekadar memnun diilseniz bende okadar memnunum bu durumdan...isyan ederken rabbimden sakınırım sizden diil..şu anda çok sinirliyim yanlış bişiler dememek için kednimi zor tutuyorum ama bizi eleştirmek size düşmemiş..isyanda ederiz aşıkta oluruz hesabını size diil rabbimize vereceğiz..ayrıca memnuniyetsiz olan bi siz varsınız diğer bütün canım gönül dostlarım bize yardım etmek için seferber olmuşlardır..allah onlardan razı olsun..
yaptığınız bu ağır suçlama ile mevlayı bulma yollarında kardeşimi kaçırdınz ama beni yıldıramazsınız..siz istiyorsunuz diye ben kendim olmaktan vazgeçmeyeceğim..beğenmezseniz okumazsınız..zorla gözünüze tutmuyoruz yazılarımızı..
sizin bu hareketiniz çok yanlış bence...bu yazdıklarımdan ötürü sitenin diğer sakinlerinden çok özür diliyorum..başta yasinden..ama kimsenin kimseyi yadırgamaya hakkı yok diye düşünüyorum..sitenin diğer sakinleri ile hiç bir alakası yoktur bu yazının lütfen yanlış anlaşılmasın..sadece değerli kardeşimi kaçıran kişi için yazılmıştır..affınıza sığınıyorum..benimazur görün dua dostlarım ama haksızlığa gelemem ve gelmicemde..allaha emanet olun!!!
yadırgamak(mevlayı bulma yollarındayı kaçıran kişi ii oku lütfen)
(6 mesaj) (3 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ben daha önce de söylemiştim herkesin derdi kendine dert,her insan kendi cehennemini yaşar.o yüzden bir insanın sıkıntısını kendi sıkıntımızla ya da başka acılarla karşılaştırarak onu yargılamak doğru değil.Allah ona böyle bir sıkıntıyı vermek istemiş,bunu yargılamak bize düşmez.hem mecnun değil midir ki leylasının aşkından ölen.bunu isteyen kimdir tabi ki rabbim.umarım mevlayı bulma yollarında ki adkadaşımız aramıza katılır:)
17 yıl önce gönderildi # -
sağol canım reyhancığım..ben onu buraya tekrar çekmek için yollar düşünüyorum şu anda:)
inşallah bizi duyar ve ne çok seveni olduğunu anlar..o kişi için o kişinin ayıbı için bizi cezalandırmaz..17 yıl önce gönderildi # -
En ufak şeyde öyle küsmek darılmak yok sonuçta Annemiz, babamız, kardeşlerimiz, eşimiz yani en sevdiklerimizle dahi zaman zaman tartışabiliriz biz burda devamlı birlik olmak insanlık için dua etmekten yani EN sağlama sığınmak ve ondan istemekten bahsediyoruz onun için hoşgörülü olalım elbet herkes zaman zaman hata işleyebilir bunu üslubuna uygun şekilde kırıcı değil yapıcı olarak söyleyelim.
hatalı aramaktan ziyade en az hatayı nasıl yapar ve oluşan hataları nasıl telafi ederiz bunu düşünmeliyiz.
17 yıl önce gönderildi # -
birincisi beni annem babam bile eleştirmiyor ki o eleştirsin..ikincisi bu mevlayı bulma yolları içinde geçerlii..
onun beni eleştrimeye hakkı yok...ben bu hakkı ona vermiyorum..bu sitenin amacıda önüne geleni eleştirmek diil yardım etmek...yanlış mı bilirum?eleştirip zaten kötü olan psikolojileri hiçö düşünmeden eletiri yapı sonrada umursamayan insanları kınıyorum..
allah korusun belki adam son çare olarak bunu yazdı buraya bi derman aradı ki bulduda çok mutlu olmadı mı...ve belki o yazıyı okuyunca zayıf psikolojili biri olsaydı belki allah korusun canına kıyıcaktı..bunu yazan bunuda düşündü mü...
isyanda ederim aşıkta olrum bunu kimseye sorcak diilimm..mevlayı bulma yollarındada sorucak diil...
biz hesabımızı önce allaha sonrada buraya yazdığımız zaman yasine veririz...
biraz insan olsunlar..empati die bişiy var..17 yıl önce gönderildi # -
birincisi beni annem babam bile eleştirmiyor ki o eleştirsin..ikincisi bu mevlayı bulma yolları içinde geçerlii..
onun beni eleştrimeye hakkı yok... bunu derken yani mevlayı bulma yollarındayıda kimse eleştiremez..yani kimsenin kimseyi eleştirmye hakkı yok demek istedim..ayrıca o aşk hayatından bahsedilen kişide koskoca doktor..onun burada bize hava basmaya ihtiyacı yok..okumuş kültürlü bi insan ve sağlık şifa dağıtıyor..onun herşeyden önce ellerini öpmek lazım..bu moral bozukluğunda bile hala hastalarıyla ilgilenip şifa dağıtıyor diye...
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.