bugün nihayet siteye üye olabildim çok şükür ALLAHIMA sizlerle olmakdan çok gurur duyuyorum ayrıca sevinçten ve mutlulukdan uçuyorum;beni unutmamışsınız iyiki sizler varsınız.yalnız yeni siteye alışamadım biraz acemilik çekiyorum.
en başta şengül ablam,cennet,derya,mfd kardeşim,meral,burcu,reyhan,alisaider,hatice,aika,betül,ekin,recep,celd veeeee nurayım benim. ALLAH hepinizden razı olsun beni memmun çok ettiniz. RABBİMDE sizden memmun olur inşaallah benim mutlu olduğum gibi RABBİM sizede kat kat mutluluk versin amin....
(nuraycım mesajımı okudum sağolasın bende seniiiiiiiiiii.......)
RABBİM sen bizim niyetlerimizi ve içimizden geçen dualarımızı hayırlısıyla kabul buyur.....
ben mazlumum ALLAHIM!!!!
mazlumun duası kabul olur diyorsun ne olur ALLAHIM bu sitedeki ablalarımdan,abilerimden,kardeşlerimden razı ol. dilek ve arzularına kavuştur tez zamanda amin, aminnnnnn.....
beni mutlu ettiniz
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
benimde ismimi andığın için teşekkür ederim esra kardeşim..allah razı olsun
19 yıl önce gönderildi # -
canım beniiiiiiiiiiiiimmmmmm biraz geç oldu kusura bakma yeni gördüm.....ama senin mutlu olmana çok çok çok sevindim sen mutlu olunca bende mutlu oldum :):):):):):):):):):) seni çooooooooook seviyorum.........Rabbim dualarını kabuletsin muck muck
19 yıl önce gönderildi # -
ne kusuru canımmmm aşkolsun ben seni bilmezmiyim senin aklının bir yerinde ben olduğumuu biliyorum.
canım şeker gibi tatlısınnnn.....
RABBİM sana tatlı hayat güzel günler versin,acı keder nedir bilmezsin inşaallah.aminnn
bu arada şengül ablamıda unutmuyorummmm onada kocamannn sevgilerimi yolluyorum....19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canım benide dostlarının arasına alırsan sevinirim.sevgi ve dua ile....
18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim. Allah dualarımızı kabul etsin.
CANIM KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN HOŞGELDİN ESRACIM:))
hoş geldin yeniden aramıza
SAĞOL CANIM :):)
Allah dualarınızı kabul etsin
selam ile....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.