EŞİMLE ARAMIZDA BİR SORUN YOK AMA SANKİ BENDEN SOĞUDU ESKİSİ GİBİ DEĞİL AİLESİ ÇOK ETKİLİYORLAR NE OLUR DUA EDİN BENDEN KOPMASIN ALLAHIM ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORUM ELİMDEN KONMUŞ Bİ KELEBEK SANKİ ÜSTÜME KANAP ÇIRPIP GİDİCEKMİŞ GİBİ AZAP DUYUYORUM NEDEN BÖLE OLDU NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN AMİN.
YARABBİM SEN YARDIM ET
(11 mesaj) (7 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah tez zamanda aranızı iyi eder inşallah kardeşim.Kenzül Arş duasını üzerinde taşırsan eşin sana ikramda bulunur.Ben denedim ve eşimin bana yaklaşımına ağzım açık kaldı.Sende inan Rabbim yardım edecektir.
19 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kursi merlin için 1 ayetel kursi eşi için allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN TAMAM TAŞIYCAM KARDEŞİM
ALLAH VAR DAYAN ONA DEĞERLİ DOSTUM,BAK BİZLERDE BURDAYIZ İNŞALLAH.GÜÇ VE KUVVET YALNIZ ONDAN.
SANA 11.FATİHA YOLLADIM TEZ ELDEN.YARANA MELHEM OLSUN.AYDINLIKLARA ÇIKARSIN ALLAH,HAYIRLISI İLE.
AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
merlin kardeşim rabbim yardım etsin bu gece sana 1 yasin okucam şifa olur inşallah
rabbim yardımcın olsun.en yakın zamanda güzel günler seni bulsun huzura kavuşasın..
ALLAH YUVANIZI HAYIRLI HUZURLU DAİM EYLESİN
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN FİLİZ ABLAM ALLAHIM KABUL ETSİN İYİKİ VARSINIZ TEK DESTEKÇİM ÖNCE ALLAH SONRA SİZSİNİZ AMİN.KADİR BABAM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN DERDİNE DERMEN Bİ IŞIK KAPISI NASİP ETSİN AMİN.
MAKADDER ABLAM SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSİN AMİN.
NURCANCIM ÇOK SAĞOL CANIM İNŞALLAH SIKINTILARIMIZ SON BULUR ODA BENDE RAHATLARIZ AMİN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.