İÇİM DARALIYO AĞLAMAK İSTİYORUM ONU BİLE YAPAMIYORUM NOLUYO BENDE ANLAMIYORUM
İÇİM DARALIYOR ANLAMIYORUM NOLUYOR(GİZEM)
(18 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
gizemim 1 ayetel kursi hediye ettim inşallah rahatlarsın seni çok seviyorum hadi gülümse ablana bakim
18 yıl önce gönderildi # -
Gizem kardeşim Kuran oku. Ben bu durumlarda Kuran okurum.
7 AYETELKÜRSİ OKU...BAK NASIL RAHATLAYACAKSIN.
canım benim neyin var kıyamma sana ben
:))NURGÜL ABLA BU GÜLÜMSE SANA VE HEPİNİZE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
kardeşim kendini üzmemeye çalış bu sıkıntılı zamanlarını dua okuyarak geçirmeye çalış rahatlarsın şunuda unutma diğer kardeşlerim gibi sanada dua ediyorum tamammı canım
DUA ET CANIM LA HAVLE ÇEK SAKINDA AĞLAMAM BÖYLE DURUMLARDA BEN AĞLAMAYA BAŞLADIMMI SUSMUYORUM SANKİ İÇİMDE BİŞEY TETİKLİYOR KARDEŞİM DUA ET 1 FATİHA SANA OKUDUM
DEĞERLİ DOSTUM GİZEM,SANA GÖNÜL HEYBEMDEN 41.LA HAVLE YOLLADIM.SANA FERAHLIK OLSUN DİYE.LÜTFEN KABUL ET.
VE SAL KENDİNİ AĞLA.İÇİNDE BİRİKEN SIKINTILAR BİR BİR,NUR OLARAK AKSIN KUCAĞINA.
YÜCE RABBİM YUFKA YÜREKLİDİR DAYANAMAZ SENİN AĞLAMANA.!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SIKINTILARINA DERMAN OLSUNNN GİZEM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN YARDIMCIN OLSUN
Rabbim yar ve yardımcın olsun gizemcim. Yarabbim gizemin ne sıkıntısı varsa yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN.
Ayetel kürsi okudum rabbim gönül ferahlığı versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
gizem Allah yardımcın olsun Allah sıkıntılarını alsın 100 tevhid okuyorum bende böyle durumlarda tevhid çekiyorum her nefeste sıkıntım içimden çıkıp gidiyor...
ÇOK SAĞOLUN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ
gizemim nasılsın ablam bugün merak ettim seni
İYİYİM ABLACIM ÇOK SAĞOL DÜZELDİM ŞİMDİ ALLAH BOZMASIN BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN SAĞOL
:)
sende sağol gizemcim cennetim sen nasılsın güzelim nede güzel gülmüşsün öyle özledim senide ablacım 1 ayetel kursi sana ve cennete hediyem
SAĞOL ABLAM ALLAHIM NE GÜZEL DUALARLA DOLU Bİ GÜNÜM OLDU ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH ABLAM BENİM:))
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.