ALLAHIM LÜTFEN YARDIM ET DUALARIMIZIKABUL ET SEBEBLERE YAPIŞARAK DUA EDİLMELİ YAPIŞACAK Bİ SEBEBİM YOK ALLAHIM SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEM YOK ALLAHIM HERGÜN BİRAZ DAHA SIKILIYOR GİBİYİM ÜMİTLERİM ÇOOOOOOK ZAYIF AMA SENİN YARDIM EDECEĞİNE İNANCIM SONSUZ LÜTFEN ALLAHIM YARDIM ET YA RABBİM AÇ RAHMET KAPILARINI KAPINDAYIM NE OLUR ALLAHIM İSYAN ETTİRNME ELİMDEN BİŞEY GELMİYO GÜCÜM YETMİYO BEN ACİZİM AMA SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER YARDIM ET ALLAHIM HERKESE YARDIM ET AMİN
ALLAHIM LÜTFEN
(8 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin Amin.Allah yardımcın olsun, lüfen güçlü ol azcık daha sabret umudunu yitirme bak herşey çok güzel olacak Allah büyük bu kadar yük taşımana müsaade etmeyecektir. sadece seni sınıyordur. Site de sen hiç olumsuz haber aldın mı bugüne kadar ya beklemedeyiz ya da duası kabul olanlar var ama asla olumsuz bir sonuçla karşılaşmıyoruz çünkü Allah bu kadar edilen duaları geri çevirmiyor. İnşallah herşey senin için çok iyi olur ve bu günleri düşündüğün zaman zordu ama çok şükür geçti dersin inşallah.Hz Yunus duası okuyorum senin için.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Allah razı olsun kardeşim. Allah Dualarınızı kabul etsin.
nurcan abla rabbim ne muradın varsa versin rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah sedef saol allahım yardım et
Nurcancım sakın umudunu yitirme sakın. Allah kapısı umutsuzluk kapısı deği ümitsizlik kapısı değil,Rabbim inşalla tez zamanda yetişir imdadına.
NURCAN CIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM NE MURADIN VARSA TEZ ZAMANDA VERSİN AMİN.
amin canım kardeşim allah yardımcın olsun direncinin yitime allah sana sabır versin sırhat versin gerisi boş aminn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.