ABLAM ÜMREYE YARINMI GİDİYORDUN ABLACIM ALLAHIM YOLUNU AÇIK ETSİN SANA 20 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM SENİ BÜTÜN KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN PEYGAMBERİMİZE SELAMIMIZI İLETMEYİ UNUTMA BİDE SANA EMANETLERİM VARDI GERÇİ ÇOK ÖNCEDEN OKUDUM BİTTİ AMA YİNE OKUYACAĞIM ABLAM O KUTSAL TOPRAKLARDA DUALARINDA OLALIM ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN YARABBİM AMİN AMİN AMİN HAYIRLISI İLE GİT HAYIRLISI İLE GEL ALLAHA EMANET OL
NESRİNCE ABLAMA(GİZEM)
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablam Rabbim o kutsal topraklarda sana ibadetlerini eksiksiz yapmayı nasip etsin dualarında bende olayım ablacım Allahım dualarını kabul etsin 1 ayetel kürsi okudum sana Allaha emanet ol ablacım .
18 yıl önce gönderildi # -
Abla evet yarın gidiyorsun ama ben de erkenden yazayım ki gör istedim ne de olsa yolcusun işin gücün olur sık giremezsin. Allah yolunu açık etsin sağsalim git ve dön inşaallah.. Benim emanetlerimi de Peygamber Efendimiz (sav) e ilet lütfen. Oralarda O' nun bastığı bir toz tanesi olmak için neler verirdim. Herşeyden vazgeçerdim. Ablacım bizleri eksik etme dualarından o mübarek yer en büyük umudumuz...Allaha emanet ol. Hepimiz seni çok seviyoruz, eğer otelden girersen mutlaka buraya mesaj bırak bizleri habersiz bırakma...10 Aeyetl kürsi okuyorum...
.
Allah yolunuzu açık etsin orda bizleride dualarınıza alın 50 ayetel kürsi benden Allah kabul etsin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.