bir gün kalktığımda sağ yanıma baktığımda bir melek vardı omzumda..ööölece bana bakıyordu..saçlarımı oksayıp sen üzlme diye teselli ediyor her boş anında benim için dua ediyordu..
ama ben düşündüm ki bu melek sadece bana ait olmamalıydı..onu sizinle paylaşmalıydım,onu szilere göstermeli onun o güzel dualarını,sevgisini o koskocaman yüregini szilerede vermeliydim...bencil olamazdım kendimi çıkarımı düşünemezdim..yapmam gereken paylaşmaktı öle diil mi....
bir melek var bu sitede..sezsiz sakin..kendince çekinen
kanadı kırık bir melek..
akrepler tarafından en acı günleri tarafında defalarca sokulmuş zehirlenmiş bir melek..
belki hala bile öyle...ama yaşıyor hala dua ediyor,sabrediyor..öyl kültürlü öyle bilgili öyle güzel bir insanki..öle saf ve temiz..
bu temizliği sizde görmelisiniz.onu sizde yaşamalısınız..evet bu bir melek,kanadı koparılmış,yarasına tuz basılmış..
artık korkan
en yakınlarından defalarca kazık yiyen ve bu yzüden belki sizden bile çekinen..korkan acaba bi yanlış sözüm olur mu diye..bir serçe kadar ürkek,bir bebeğin gözyaşı kadar berrak..bir mazlumun duası kadar kıymetli..acaba fazla sevsem canını yakarmıyım diyecek kadar şevkatli bir melek...
sabah kalktığımda msnimde bulduğum mesajları,bana verdiği huzuru..iki dk geç kaldı die özürleri...anlatamm bunu size.anlatamam..sadece 11 fatiha,sadece onun için edilen 11 fatiha için mutluluktan ağlayabilicek kadar hiç birşey görmeiş insanlaradn iyiye dair ne varsa..
diyorum ya hep kazık yemiş hep sömürülmüş..
daha çok diyecek şey var onun için ama diyemedğim o şeyler içimde kalsın birazda..onu bu dar satırlara sayfalara sığdıramayacak kadar çok seviyortum..
size anlatamayacağım kadar iyi birisi..ama tahminimce ürküyor,çekininyor sizlerden..belkide hayatta yediği kazıklar sebebiyle korkuyor ...
sizden ricam onu benle paylaşmanız..onu benden çok seveceksiniz biliyorum..
o size benden daha layık bi insan bir dua dosru bir melek...
o sizin gibi çok çok güzel şeyleri hakeden bir dost ...
ona bir merhaba diyin o size bin adım koşsun..ona hoşgeldin hediyei olarak içinizden gelen bi küçük duayı gönderin bakın size ne güzellikler getirecek heybesinde..
ona kanatlarını yeniden takın..buna çok ihtiyacı var..
bana bir sözü vardı ondan özür dileyerek burada szile paylaşıyorum
"gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar,yeryüzünde sizin kadar yalnızım..."
sanırım bu şarkı benim için yazılmış burcu demişti bana bu kırık koparıolmış kanatlı melek...
hadi dua dostlarım ona yalnız olmadığını gösterin...
onu bağrınıza basın olur mu..
benim için değil onun için dua edin nolur..çünkü onun buna çok istiyazcı var..
ürkek meleğimin adı ceylan..
ceylan ablama sizde merhaba demek,onu benle paylaşmak,gönül bahçenizde ona yer ayırmak istemez misiniz...
hadi ona buradan hoşgeldin diyin olur mu..
ilk hoşgeldin benden...
hoşgeldin ceylan ablam...
...senin için bir ayetel kürsi..yeni ev hediyesi:)
burası seninde evin artık..
hoşgeldin kanatsız melek..hoşgeldin...
seni seviyorum
...........