Haydi Bismillah....
Gönül dostlarım, budan 1 - 1,5 ay önce Türkiye den - Çeçenistan'a mücahit olarak
giden bir gencin cd'i izledim..
İnanın bu yazıyı yazarken boğazım düğümleniyo ,içim coşuyo , anlata mıyacağın şekilde duygunıyorum... ....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum........
Beni allak bullak eden , şu an şehitlik mertebesine ulaşmış genç 30 en fazla yaşlarındaydı,belliydiki yüksek öğrenim görmüş , ana dili gibi arapça konuşan , gayet düzgün bir surete sahip biri...
Ülkesini bırakıp ,yabancı bir ülkeye sadece ve sadece Allah için giden biri...
Benim bu ve bu gibi mücahit lere karşı özel bir ilgim ,hassasiyetim var.
Düşün seneniz, yaşadığı yeri , yurdu, ailesini ,sevdiklerini bırakıp gitmiş oralara...
Niye.. kimin için bıraktı sevdiklerini... veya en doğrusu şöyle soralım ,nasıl bir
ALLAH AŞK'ı vardı ki için'de - lerinde gitti ve şehit oldular...
Hele bir tanesi vardı ki, 2 çocuğunu burada bırakıpta gitmişti ta oralara...
....
.......
yukarıdaki fedakar , şuurlu gençlerden -- ne yaptığını bilmeyen , yaşama gayesinin ne olduğunun anlayamamış herkese dua'cıyım / cıyız...İNŞALLAH
Emin olun ki onların önce sohbetlerini dinleyip aradan 15 -20 dk. sonra şehit olduktan sonraki fotoğraflarını görseydiniz , yüzlerine inen nur fark ederdiniz.....
sizlerden duama eşlik etmenizi umut ediyorum.
ALLAHIN CÜMLEMİZİ HAK YOLUNDA BULUŞTUR...
İMANIMIZI DAİM VE KUVVETLİ KIL...
KURBAN OLDUĞUM ALLAHIN BEN KENDİMİ GENÇ OLDUĞUM İÇİN ,SENİN YOLUNDA OLDUĞUM İÇİN SENİN TABİRİNLE 'SEVGİLİM' OLARAK GÖRÜYORUM,
AŞKIMI DAİMİ KIL BEN VE TÜM İNSANLIĞI SENİ YOLUNDAN AYIRMA...
MUAZ BİN CEBELİ DEDİĞİ GİBİ...
'ALLAHIM BENİ(BİZİ) ZİKRİN,ŞÜKRÜN,GÜZEL İBADETİN ÜZERİNE KIL VE BU KONUDA YARDIMINI ESİRGEME'
AMİN..............