Değerli kardeşlerim nereye yazıp cevap alacağımızı bilemediğim için buraya yazdım. Bileniniz varsa cevabınızı bekliyorum. Gece Kuranı Kerim (kasetten) dinlerken yatakta uyumak uygunmudur değilmidir?
Kuranı Kerim Dinlerken...
(9 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Biz kuranı kerim derslerindeyken hoca eğer ayaklarımızı görür ve ayak ayak üstüne atmışsak bize tebeşir fırlatırdı kızardı ayağınızı indrinm saygızılık yapmayın kuran okunuyorderdi. demekki iyi değil. tabi bir zorunluluk yoksa yani hastaya falan okurlar ya onlara okuyorlar... üstelik kuranı kerim bulunan cd leri de abdestsiz tutamazmışız bunu da paylaşmak istedim.
18 yıl önce gönderildi # -
Sedef ablacım hastalıktan filan değil kulaklığı kulağıma takıp yattığımda Kuranı Kerim dinlerken daha huzurlu olacağımı düşündüm. Ve bunu onun için sordum.
Hımm tam bilemiyorum, sitedeki büyüklerimize sormak gerek..
İnşallah yazdıklarımızı görürler ve bir cevap alabilirim. Sakıncası yoksa eğer bu gece Kuranı Kerim dinlerken huzurla uyumak istiyorum.
inşallah... Kuranı kerim dinlemek gerçekten çok huzur verici...
"onlar ki ayaktayken, otururken ve (sağ)yanları üzerine yatarken Allah'ı zikrederler...""(al-iimran s. 191)
Allah'ın izniyle yan uzanırken Kur'an okuyabilir, dinleyebilir, dua edebilirsiniz.(biraz geç oldu ama:):))
hayırlı cumalar
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
sakıncası yok yani dimi cihan abi
bayılıyorum böyle eğitici öğretici msj lara allah razı olsun ben yatağa uzandığımda elimde tesbih zikrederek uyurum ve huzur bulurum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.