Dua dostlarım selam . Birkaç gündür gelemedim yoğunluktan dolayı . Geldiğimde yeni bir platformla karşılaştım. Sabahtan beri bir türlü beceremedim üye olmayı neyseki hallettik. Pazartesi günü sizlerin dualarına o kadar çok ihtiyacım varki. Pazartesi günü belkide hayatımın en acı günü olabilir. Bu olayın kesinlikle duygusallıkla alakası yok. Önce Yüce Mevlamdan sonra siz değerli dostlarımdan pazartesi günü için dua isterim . Şu kardeşinizi lütfen destekleyin. Allah hepinizden razı olsun. İnanın çok ihtiyacım var. Yüce Mevlam bütün işlerimizi gönlümüzden geçenleri hayırlı bir şekilde kazanmayı nasip etsin . Hepimizi hidayete erdirsin. Elhamdülillah. Subhanallahi ve Bihamdihi .
Size İhtiyacım Var
(14 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
fatih kardeşim
"qulna ya naru künu berden ve selamen ale ibrahime"(enbiya 69)
ayetini ve Lailahe illallahul melikül hakkul mübin zikrini çok oku ben de senin için okuyacağım inşaallah
sevgiler
selamlar19 yıl önce gönderildi # -
yüce yaradan yar ve yardımcın olsun allah müşkülini halletsin inşallah tez zamanda selamete çık
19 yıl önce gönderildi # -
Abim Allah razı olsun . Notlarımı aldım . Hatice Hanım Allah razı olsun .
PAZARTESİ GÜNÜ HAYIRLARA VESİLE OLSUN RABBİM İŞİNİ KOLAYLAŞTIRSIN AMİN AMİN AMİN
"Muhakkak ki Allah, her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yapar. " (Nisâ, 4: 11.)
Kardeşim fatih bu ayet çok şey anlatıyor. Birde size geçengün nurgl kardeşime sıkıntıları zamanında okuması için dua yazdım. Ordan bakabilirsin. Yine herşeyi hakkıyla Allah bilir.19 yıl önce gönderildi # -
isterse gönül için olsun yeterki sen iste..sana dua edicem abicim..belki senin bana ettiin kadar çok edemem ama elimden geldii kadra çok edicem canım abicim..allah yardımcın olsun..
Rabbim hayırlı bir sonuçla siz sevindirsin.
İnşallah bizlere mutlu haberler getirirsiniz.
İnşallah sizin lehinize hayırlı bir şekilde sonuçlanır.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
inşallah kardeşim. dualrımız senınle rabbım yar ve yardımcın olsun
Allah Pazartesi günü sana hayırlı gelişmeler nasip etsin.
Bizlerede haber ver olurmu?
Allah yüznü güldürsün yüce rabbim amin19 yıl önce gönderildi # -
Hayırlısıyla Pzatesi günü gönlünden her geçen ne ise allahım versin
kardeşim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşaallah:):):)
dualarım seninle..inşaallah pazartesi hayırlı haberler alırsın amin amin amin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.