mrb arkadaşlar yaşadığım yerde dün bir olay yaşandı sizlerle paylaşmak istedim.dün bir kadın yolda giderken bir adam arabasıyla kadının yanında durup kadına şöyle diyor.kardeş diyor benim dileğim vardı rabbimden çok istedim olması için bir adak adamıştım rabbim bana isteğimi verdi.adağımda şuydu yalda giderken karşılacağım ilk insana 2 tane burmalı bilezik alacağıma dair rabbime söz vermişim ve yolda ilk sizle karşılaştım size 2 tane bilezik almak istiyorum diyor kadın yok sağol istemiyorum diyor adam çok ısrar ediyor allah rızası için gelin yalvarıyor kadına kadın ısrarlara dayanamıyor ve adamla gidiyor bir kuyumcu dükkanına adam kuyumcudan 2 bilezik istiyor kuyumcu veriyor adam kuyumcuya diyorki senin bileziklerin sanki sahtedir ben senin bu bileziklerini alıp yanındaki kuyumcuya gösterecem diyor kuyumcuda git göster diyor adam bilezikleri alıp gidiyor 15 dakika geçmesine rağmen gelmiyor kuyumcuda kadına şöyle diyor ya kocan gitti niye hala gelmedi diye soruyor kadında bu adam kocam değil yolda karşılaştım adağını yerine getirebilmek için beni buraya getirdi kuyumcuda kadına ya paraları verirsin yada seni polise veriri diyor kadın korkuyor ve kocasını arıyor kocası kuyumcuya geliyor kadın herşeyi anlatıyor kocasıda ona inamıyor ve karısını hemen dükkanda boşuyor.insan artık gerçekten kimseye güvenemiyor birde dinimizi böyle kötü işlerine alet ediyorlar bu insanların hiçmi allahtan korkmuyor
ilginç bir olay
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH HİDAYET VERSİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ESİRGESİN.KÖTÜLERDEN BİZİ KORUSUN.
Yuva bozan ve dini kotuye kullanan o adami Allah'a havale ediyorum
Yarabbi'm beni, ailemi, arkadaslarimi dua dostlarimi boyle kotuluklerden, boyle kotu kalpli insanlardan ve onlarin serrinden koru Yarabbi'm
Amin amin amin
Allah korusun herkesi..
ALLAHIM SEN KORU KÖTÜLERDEN RABBİM ARTIK KÖTÜLÜKLERE NELERİ ALET EDİYORLAR ALLAHIM SEN KORU.
Allahım sen böyle vaadlerle insanlara ümit veren kandıran duygularıyla oynayan insanlardan hepimizi koru.Onlarla hiç karşılaştırma öyle insanlara hidayet ver.Boş vaadler vermesin kimse kimseye Allahım.Nolur bu mübarek günün hürmetine Kabul et Allahım...Amin....
allahım ya ne günlere kaldım rabbim sen bizleri şeytanın şerrinden koru yarabbim amin
KORKUNÇ
KORKULACAK BİR DURUM
ALLAH MUHAFAZA EYLESİN BİZLERİYA RABBİ BİZLERİ KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN KORU
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KORUSUN BİZLERİ..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.