sitenin yeni haline önce bende kuşku ile baktım verimli olacakmı acaba diye ama sonra gördüm ki
gerçekten burada bir dostluk sıcaklığı bulanlar
gerçekten duanın sıcaklığıyla hayat bulanlar
dua etmek isteyenler
yavas yavaş alışıyorlar
dua etmeye devam edersek inanıyorum ki gittikçe aynı güzellikleri belki de daha fazlasıyla bulacağız
Asuman kardeşim
kadir baba
sizler önemlisiniz
buradaki herkes çok önemli
birimiz olmayınca bu ortamda eksiklik olur
lütfen
af, sabır ve dua yöntemini sürdürelim
sevgiler
selamlar
dualar
veda etmemek lazım
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Dua herşeyin devasıdır.
19 yıl önce gönderildi # -
Daha düzenli ve daha fazla yöneticiyle olumsuzluklara zamanında müdahale edilebilmesi için bu sisteme geçildi yoksa üyeliği zorunlu koşmak ve insanlara zorluk çıkarmak alışkanlıklarına kasten ters düşecek şeyler yapmak değil amaç.
Kimseyi küstürmekde değil amaç.
Eminim ilk siteyle tanıştığınızda bu sistem olsaydı hiç yadırgamayacaktınız bunun en güzel cevabını ilerliyen günlerde siteye yeni katılacak kişilere sorarak öğrenebiliriz.
En önemlisi bu değişiklikte gecikilirse daha fazla dua dostumuz olduğu vakit bir çok zorluklar bizleri sıkıntıya sokabilirdi.
Görüntüye ve şekle takılmayalım önemli olanın içerik olduğunu düşünmekteyim.İçeriğin kalitesini ise yazan insanlar belirler elbet.
Gerçekten Cehd kardeşim sitemiz alışılma safhasında.Bir müddet sonra sistem rayına oturur.Eleştiriler yerini övgüye bırakır.Çünkü bizim dua kardeşlerimiz öyle insanlardır ki kimseyi kırmak,kötülemek istemezler.Hep bütün insanların iyiliği için uğraşırlar.Dertleriyle dertlenirler.Hastalarıyla dertlenirler.Şifa için dualar ederler.Borçlular için dua ederler.Sıkıntıda olanlara dua ederler.Bu nedenle biraz daha sabır.Her şey yoluna girecektir.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.